Μπαλτάκος: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές»

Gazzetta team
Μπαλτάκος: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές»

bet365

Την απόφαση του να μην κατέβει στις εκλογές του Ερασιτέχνη, επανάλαβε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος.

Serie B, Μπενεβέντο - Σπέτσια, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ξεκάθαρος οτι δεν πρόκειται να βάλει υποψηφιότητα για τις εκλογές του Ερασιτέχνη στις 27 Μαΐου, εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Μπαλτάκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μάλιστα αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου, τονίζοντας οτι κατά την άποψή του υπάρχει πολιτική βούληση, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ στο Γουδή.

«Πριν από λίγες ημέρες τοποθετήθηκα ότι δεν προτίθεμαι να θέσω υποψηφιότητα. Το είχαμε ανακοινώσει. Οι εκλογές είναι ορισμένες για τις 27 του μήνα. Θεωρούμε ότι θα υπάρχει απαρτία και πως θα γίνουν κανονικά», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το Γουδή αποτελούν προεκλογικό τρικ, απαντώντας: «Σαν πολίτης το σκέφθηκα. Όμως σαν πρόεδρος του ΠΑΟ όταν σε καλεί η Κυβέρνηση με τον πιο επίσημο τρόπο μπορώ μόνο καλόπιστα προσέλθω σε συζητήσεις. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι κάτι άλλο βρίσκεται από πίσω.

Πράξαμε τα δέοντα. Έχουμε φέρει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό το έργο αυτό. Δεν μπορώ να προβλέψω –φυσικά- ποια θα είναι η συνέχεια. Εδώ θέλω να κάνω ένα σύντομο πολιτικό σχόλιο. Αν υποθέσουμε ότι ήταν μια δέσμευση με προεκλογικό χαρακτήρα, ας ρωτήσουμε έναν Παναθηναϊκό τότε, αν θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ λόγω του γηπέδου στο Γουδή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολιτικό όφελος από μια τέτοια κίνηση.

Λίγο μετά το Πάσχα έγινε μια σύσκεψη. Ο κ.Φάμελος ανακοίνωσε ότι το γήπεδο πρόκειται να γίνει μέσω ενός ευρύτερου προγράμματος ανάπλασης της Αθήνας. Συνεπώς το γήπεδο του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο του. Από την στιγμή που υπάρχει ισχυρή πολιτική βούληση και δεν θα βασίζεται απλώς σε ένα προεδρικό διάταγμα θα υπάρχει η νομική θωράκιση.

 

Τελευταία Νέα