Γέμελος: «Νέγρης και Λεμπλ η ελπίδα για το μέλλον»

Γέμελος: «Νέγρης και Λεμπλ η ελπίδα για το μέλλον»

bet365

Ολοκληρώθηκε η προθεσμία επίτευξης των σχετικών ορίων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων (Νετάνια, 23/6-2/7) και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών (Βουδαπέστη, 23-30/7), με την ΚΟΕ να ανακοινώνει τις ομάδες Κολύμβησης που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και τον Νίκο Γέμελο να σχολιάζει την παρουσία των πρωτάρηδων Νέγρη και Λεμπλ.

Αναλυτικά η ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων:

Κοντογεώργου Ελένη, Παυλοπούλου Νικολέτα, Παπαστάμος Απόστολος, Μπολάνος Παναγιώτης, Αρνάκη Όλγα, Λουκαρέα Σταυρούλα, Ασπουγαλής Αρκάδιος, Θώμογλου Σάββας, Ντάνος Νίκος, Μέτσιου Φωτεινή

Η ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

Γκολομέεβ Κρίστιαν, Μελαδίνης Οδυσσέας, Χρήστου Απόστολος, Δημητριάδης Στέφανος, Βαζαίος Ανδρέας, Δράκου Νόρα, Ντουντουνάκη Άννα, Δημητρίου Δημήτρης, Νέγρης Δημήτρης, Καρπουζλής Γιάννης, Λέμπλ Ηλέκτρα

Για την πλήρη σύνθεση της ομάδας, εκκρεμεί η στελέχωση της στα αγωνίσματα 4χ100μ ελεύθερο Ανδρών και 4χ100μ Μ. Ομαδική, η οποία και θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του Εθνικού πρωταθλήματος Κολύμβησης (23-25 Ιουνίου).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γέμελος, σχολίασε αναφορικά με το ντεμπούτο των Δημήτρη Νέγρη και Ηλέκτρας Λεμπλ: «Είναι μεγάλη τιμή η πρώτη τους παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι τόσο ο Δημήτρης, όσο και η Ηλέκτρα αποτελούν ελπίδα για το μέλλον του αθλήματος.

Είναι ανάμεσα στους αθλητές που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια, αρκεί να συνεχίσουν τη δουλειά με τον ίδιο ενθουσιασμό. Τα καλά αποτελέσματα έρχονται με σωστή και πολλή δουλειά Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο πρώτο τους Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και καλή συνέχεια στη μετέπειτα πορεία τους ως άνδρας και γυναίκα πια».

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Νέγρης θα αγωνιστεί στα 800 και 1.500μ. ελεύθερο, ενώ η Ηλέκτρα Λεμπλ στα 200 και 400μ. μικτή.

 

Τελευταία Νέα