Στον τελικό ο Τζόκοβιτς! (vid)

Gazzetta team
Στον τελικό ο Τζόκοβιτς! (vid)

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε εύκολα τον Ντόμινικ Τομ, ο οποίος είχε αποκλείσει τον Ναδάλ και προκρίθηκε στον τελικό του ιταλικού Open.

Ακούραστος και ασταμάτητος! Τι κι αν χρειάστηκε να παίξει νωρίτερα με τον Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο (6-1, 6-0), στη συνέχεια του ματς που είχε διακοπεί την Παρασκευή στο ο 6-1 1-2 με τον Σέρβο στο σερβίς, αφού η καταρρακτώδης βροχή δεν επέτρεψε τη συνέχειά του; Ο Τζόκοβιτς επανήλθε λίγες ώρες αργότερα και σφράγισε εμφατικά την πρόκριση στον τελικό, δικαιώνοντας εκείνους που ισχυρίζονται ότι διανύει μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, σεζόν της καριέρας του.

Ο 23χρονος Τιμ έβγαλε τρομερή επιθετικότητα απέναντι στο Ναδάλ, όμως δεν κατάφερε να πιάσει ανάλογη απόδοση απέναντι στον Σέρβο. Ο Νόλε εκμεταλλεύτηκε τα επτά αβίαστα λάθη του στο πρώτο σετ και πήρε μια εύκολη νίκη με 6-1, κάνοντα το πρώτο βήμα. Στη συνέχεια, έκανε μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του επόμενου σετ, παρότι ο Αυστριακός προηγήθηκε 0-30. Ο Τζόκοβιτς πίεσε, προηγήθηκε 3-0, έσωσε δύο πόντους στην κόντρα στο τέταρτο και στη συνέχεια έκανε νέο μπρέικ για να πάρει τη νίκη χωρίς να χάσει ούτε γκέιμ από το σερβίς.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στον τελικό θα συναντήσει έναν ακόμα ταλαντούχο νέο, τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα