ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 4-14

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 4-14

bet365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ και θα είναι «παρών» στον 18ο τελικό του φάιναλ-4 Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται στο Καρπενήσι, διεκδικώντας τον 19ο τρόπαιο κόντρα στην Βουλιαγμένη, όμως έχασε τον Φουντούλη...

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε -όπως ήταν αναμενόμενο- κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΠΑΟΚ, εξασφαλίζοντας προβάδισμα 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, με τους Γενηδουνιά, Κολόμβο, Γιάνοβιτς και Μουρίκη.

Ωστόσο, η χαρά μετριάστηκε, καθώς με τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου κλήθηκε ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος κατευθυνόμενος στον πάγκο του Ολυμπιακού, πήγε στον Γιάννη Φουντούλη. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας είχε τοποθετήσει πάγο στον δεξί προσαγωγό και αποχώρησε από την αναμέτρηση.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Γιώργος Ντόσκας, πολυνίκης του θεσμού με 11 τρόπαια, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο πετυχαίνοντας τρία τέρματα.
Ο ΠΑΟΚ μείωσε για πρώτη φορά με τον Σάριτς στο 7:15 και να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του στο 5:30.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Μυλωνάκης έδωσε προβάδισμα 8 γκολ στον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 6:31. Ο Κολόμβος σκόραρε για το 2-9, με τον Μυλωνάκη να φεύγει στην κόντρα και με ασίστ στον φουνταριστό, Μουρίκη στο 1:01 να κάνουν το 2-10. Το 2-11 πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Εσπανιόλ 0:12 για το τρίτο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Νικολαΐδη σε 3-11, ο Εσπανιόλ απάντησε με τρία γκολ, με τον Σάριτς να διαμορφώνει το τελικό 4-14.

Το ματς διεκόπη από τους διοργανωτές περίπου 2,5 λεπτά από τέλος όταν μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού φώναξε αντεθνικό σύνθημα.

Οι διοργανωτές απείλησαν με οριστική διακοπή και κατακύρωση του ματς υπέρ του ΠΑΟΚ, όμως παρά τις προειδοποιήσεις κάποιοι ανεγκέφαλοι συνέχισαν ευτυχώς για λίγο. Η λογική επικράτησε τελικά και το ματς συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα.

Σε ότι αφορά το καυτό θέμα του Γιάννη Φουντούλη, ο παίκτης δεν θα χρησιμοποιηθεί στον αυριανό τελικό προκειμένου να προστατευτεί και την Κυριακή, με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί η έκταση του τραυματισμού στον προσαγωγό.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 4-14
Οκτάλεπτα
: 0-4, 2-3, 0-4, 2-3
ΠΑΟΚ: Σάριτς 3, Νικολαΐδης 1,
Ολυμπιακός: Γενηδουνιάς 1, Κολόμβος 2, Γιάνοβιτς 1, Μουρίκης 2, Ντόσκας 3 , Μυλωνάκης 1, Εσπανιόλ 4

 

Τελευταία Νέα