McGregor vs Mayweather: Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές για την μάχη του αιώνα

Gazzetta team
McGregor vs Mayweather: Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές για την μάχη του αιώνα

bet365

Ο Conor McGregor επιβεβαίωσε πως υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο για την μάχη με τον Floyd Mayweather που θα είναι ιστορική.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Εδώ και αρκετούς μήνες, η πλευρά του Conor McGregor και του Floyd Mayweather προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή, προκειμένου να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε αυτή την επική μάχη, με τις διαπραγματεύσεις τους να έχουν περάσει από διάφορες διακυμάνσεις...


Πότε η συμφωνία είναι κοντά, πότε το deal τινάζεται στον αέρα. Τώρα όμως τα πράγματα φαίνεται να είναι σοβαρότερα από ποτέ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Notorius...

Μιλώντας στο The Mac Life, ο Ιρλανδός αποκάλυψε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που υπέγραψα αυτή την συμφωνία ρεκόρ, μαζί με τους συνεργάτες μου Zuffa LLC, The Ultimate Fighting Championship και Paradigm Sports Management.

Το πρώτο και σημαντικότερο μέρος του ιστορικού συμβολαίου έχει πλέον υπογραφεί. Συγχαρητήρια σε όλες τις πλευρές που ενεπλάκησαν. Τώρα περιμένουμε τον Al Haymon και την υπογραφή του πυγμάχου του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα