Παράταση για τα εισιτήρια του Final-6

Gazzetta team
Παράταση για τα εισιτήρια του Final-6

bet365

Όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, υπήρξε παράταση των προεγγραφών για τα εισιτήρια του final-6 που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του, ότι μετά από παράταση που εξασφάλισε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN), θα συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας η διαδικασία των προεγγραφών, για την αγορά των εισιτηρίων του Final Six του LEN Champions League, που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη, το διάστημα 25-27 Μαΐου.

Οι προεγγραφές συνεχίζουν και πραγματοποιούνται καθημερινά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00 - 18:00.

Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας - Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 26€, 33€.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα