Κρίνουν την πρόκριση στον τελικό

Gazzetta team
Κρίνουν την πρόκριση στον τελικό

bet365

Ο Δούκας θα υποδεχθεί αύριο στο Δαΐς τον Διομήδη Άργους στο 6ο και τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ της Handball Prermier .

H ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» θα γνωρίζει από σήμερα το βράδυ, όταν θα τελειώσει ο αγώνας ΙΕΚ ΞΥΝΗ- ΑΕΚ, αν θα έχει ήδη προκριθεί στον τελικό (σε περίπτωση που δεν κερδίσει η «Ένωση») ή αν θα χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμό απέναντι στους Λύκους για να τα καταφέρει.

Η παράδοση, ειδικά την φετινή περίοδο είναι υπέρ του Δούκα, αφού επικράτησε και στα δύο παιχνίδια που συναντήθηκαν στην κανονική διάρκεια με 20-18 στη Νέα Κίο και 29-19 στο Μαρούσι.

Ο αρχηγός του ΑΣΕΔ Στάθης Ζαμπούνης είπε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς. Το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει τα δύο προηγούμενα και ο Διομήδης είναι αδιάφορος βαθμολογικά το καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνο. Καμία πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμα και πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα πιο μαχητικοί και αποφασισμένοι προκειμένου να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση. Ο Διομήδης από τη στιγμή που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο θα παίξει απελευθερωμένα και χωρίς άγχος και αυτό είναι που κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο»

Από την πλευρά των «Λύκων» ο πίβοτ Σωτήρης Γιόσμου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη: «Αν και βαθμολογικά τα πράγματα για εμάς έχουν κριθεί, οφείλουμε να σεβαστούμε τον κόπο μας, τους εαυτούς μας και την ιστορία του συλλόγου. Για τον λόγο αυτόν προετοιμαζόμαστε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως κάναμε για όλα όσα προηγήθηκαν, καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και των πλέι οφ. Θέλουμε και θα εμφανιστούμε στο γήπεδο έτοιμοι για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα