CGS SABRE CUP: Το πρώτο Ευρωπαικό Κύπελλο Σπάθης στην Ελλάδα

gazzetta default image fallback

bet365

Στις 22 & 23 Απριλίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Μακρής είχαμε τη χαρά να διοργανώσουμε το πρώτο Ευρωπαικό Κύπελλο ξιφασκίας στο όπλο της σπάθης με την ονομασία “CGS SABRE CUP”.

Ο αγώνας, που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, στο πλαίσιο διεξαγωγής του “Eurofencing Tournaments U14 & U12”. Στόχος του ήταν να δώσει καινούργιες αγωνιστικές εμπειρίες σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερα από 170 παιδιά ηλικίας δέκα έως δεκατεσσάρων ετών από διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως το Βέλγιο, η Ρουμανία, η Σερβία, η Ελλάδα καθώς και από την Αίγυπτο. Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν ενθουσιώδης και όλοι οι αγώνες κράτησαν το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο μέχρι το τέλος!

Το CGS θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους εθελοντές μας για την υποστήριξή τους στην πραγματοποίηση των αγώνων, καθώς και το Δήμο Μαραθώνος για την πολύτιμη βοήθεια όλων των συνεργαζόμενων φορέων τις ημέρες της διοργάνωσης.

Υποστηρικτές του CGS SABRE CUP 2017: NISSAN, Marathon Beach Resort και BLU Café.

 

Τελευταία Νέα