Μπαλτάκος: «Μου ζήτησαν να μην υπογράψω για το Γουδή»

Νίκος Ρόλλας
gazzetta default image fallback

bet365

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος απάντησε στις κατηγορίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με γραπτή του δήλωση...

Την δική του απάντηση στα όσα του καταλόγισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην γραπτή του δήλωση την Τετάρτη το απόγευμα, έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Ο Δημήτρης Μπαλτάκος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αποκαλύπτει την πρόταση που του έχει γίνει να μην υπογράψει έγγραφο σχετικά με το Γουδή.

Αναλυτικά η δήλωση...

Επιθυμώ να ξεκαθαρίσω στον κόσμο του Παναθηναϊκού τα εξής:

1. Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι στις 27 Μαΐου θα γίνει Γενική Συνέλευση στην οποία θα διεξαχθούν εκλογές. Τα υποψήφια μέλη Δ.Σ. θα ανακοινώσουν τις προθέσεις τους για τον Σύλλογο και τα μέλη του Α.Ο. θα εξουσιοδοτήσουν τα πρόσωπα που εμπιστεύονται. Πλην του δικού μου ρυθμού, αυτή ήταν πάντα η διαδικασία.

2. Σχετικά με τον αγωνιστικό προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, έχουμε από την προηγούμενη εβδομάδα προτείνει γραπτώς να γίνουν άμεσα συναντήσεις με τους υπευθύνους των τμημάτων, με αυτό ακριβώς το αντικείμενο. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση από πλευράς του.

3. Σχετικά με τα μέλη έχουμε καταθέσει επίσημο ερώτημα στην αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή. Προσωπικά, δεν βλέπω γιατί είναι τόσο κρίσιμο για την εκλογική διαδικασία να παραδώσουμε τα προσωπικά στοιχεία του συνόλου των μελών του Α.Ο. στον κ. Γιαννακόπουλο.

4. Τα οικονομικά στοιχεία έχουν παραδοθεί παρόλο που ο κ. Γιαννακόπουλος δημοσίως ανακοίνωσε πως δεν τα χρειάζεται.

5. Από τον Σεπτέμβριο του 2016 ο κ. Γιαννακόπουλος έχει χορηγήσει στον Α.Ο., 20.000 Ευρώ λαμβάνοντας ανταποδοτική προβολή για το Tonotil Plus. Τον έχουμε ευχαριστήσει για αυτό. Βέβαια δεν αναιρείται το γεγονός οτι η ΚΑΕ δεν έχει αποδώσει τα νόμιμα στον Α.Ο., δηλαδή περίπου 300.000 Ευρώ, και έχει οδηγήσει τον Σύλλογο σε οικονομικό αδιέξοδο.

6. Θα πράττω τα μέγιστα για την ανέγερση γηπέδου στο Γουδή είτε κατέχω, είτε δεν κατέχω την θέση του Προέδρου του Παναθηναϊκού.

7. Πάντα οι Παναθηναϊκοί θα θυμούνται πως οι διοικήσεις που προέκυψαν μέσα από την καρδιά της Θύρας 13, ανέλαβαν τις τύχες του Παναθηναϊκού, όταν δεν έβγαινε κανείς άλλος μπροστά, για να κρατήσουν τον Όμιλο ζωντανό -και τα κατάφεραν.

8. Καθώς ο κ. Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει επανειλημμένως ιδιωτικές συζητήσεις είμαι υποχρεωμένος να γνωστοποιήσω το εξής στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Στις 3 Μαΐου μου ζητήθηκε από την τριμελή επιτροπή να μην υπογράψουμε κανενός είδους έγγραφο για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή και το αντάλλαγμα θα ήταν να ‘’έμπαινα μπροστά’’ στο επόμενο Δ.Σ. Φυσικά αρνήθηκα, καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά ο Παναθηναϊκός.

Λέω την αλήθεια και αυτά που ισχυρίζομαι μπορώ και να τα αποδείξω. Είμαι πεπεισμένος όμως οτι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κουραστεί από τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις. Γι ‘αυτό και θα σταματήσω εδώ, καθώς επιθυμώ να τιμώ την θεσμική ιδιότητα μου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα