Δεύτερη νίκη Καπράλου!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Η διοίκηση του Σπύρου Καπράλου συνεχίζει κανονικά το έργο της στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς σήμερα απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η πλευρά Κούβελου.

Στις εκλογές της 6ης Φεβρουαρίου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ο Σπύρος Καπράλος είχε εκλεγεί ομόφωνα Πρόεδρος συγκεντρώνοντας και τις 14 ψήφους των παρισταμένων μελών της Ολομέλειας. Ο έτερος υποψήφιος Ισίδωρος Κούβελος που δεν παρέστη στις εκλογές λόγω ξαφνικής ασθένειας και εισαγωγής στο Ωνάσειο, προσέφυγε στα δικαστήρια κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης του Σπύρου Καπράλου, ζητώντας να πέσει η νέα διοίκηση της ΕΟΕ καθώς σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, δεν εκλέχθηκε νόμιμα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ωστόσο σήμερα, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της πλευράς Κούβελου κάτι που σημαίνει ότι η νέα διοίκηση του Σπύρου Καπράλου συνεχίζει να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα της, στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Πλέον η οριστική απόφαση για τη νομιμότητα της νέας διοίκησης θα κριθεί την 1η Ιουνίου, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου επίσης έχει προσφύγει ο Ισίδωρος Κούβελος.

Πάντως η απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων, μπορεί να θεωρηθεί εν μέρει και πρόκριμα για την απόφαση που θα λάβει το Συμβούλιο της Επικρατείας!

 

Τελευταία Νέα