«Χρυσή» η Κορακάκη στο Πλζεν!

«Χρυσή» η Κορακάκη στο Πλζεν!

bet365

Μόλις μία ημέρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 25μ. αεροβόλου πιστολιού, η Άννα Κορακάκη πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού, στο διεθνές μίτινγκ που διεξάγεται στο Πλζεν της Τσεχίας.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε απίστευτη εμφάνιση στον τελικό, φλερτάροντας μάλιστα με το παγκόσμιο ρεκόρ.

Στα προκριματικά με επίδοση 385/400 (99-93-97-96) κατετάγη δεύτερη, ενώ στον τελικό που ακολούθησε με το φανταστικό 246,3 άφησε με 8,5 πόντους πίσω την Γερμανίδα Σκέρες και τρίτη την Ινδή Σντου.

Στο διεθνές μίτινγκ με την επωνυμία Grand Prix of Liberation αγωνίστηκε και ο Διονύσης Κορακάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Ήταν αγώνας τεστ για τον Διονύση ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθληματος. Αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία (ανδρών)και με τις πολύ ικανοποιητικες επιδόσεις για την κατηγορία του (εφήβων)566/600 αερ.πιστολι και 537/600 στο ελεύθερο πιστόλι αφήνει ελπίδες για το μέλλον!!! Τους ευχαριστώ και τους δύο και για ακόμη μία φορά με κάναν υπερηφανο!!!! Φιλιά σε όλους από το όμορφο Plzen», έγραψε ο περήφανος πατέρας και προπονητής, Τάσος Κορακάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

 

Τελευταία Νέα