Μάζης: «Ήταν μία μαγική χρονιά!»

Μάζης: «Ήταν μία μαγική χρονιά!»

bet365

Ο Δημήτρης Μάζης παραδέχτηκε στο gazzetta.gr ότι η πορεία του ΑΝΟ Γλυφάδας και η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα Α1 ανδρών, είναι πέρα απ' όσα είχε ονειρευτεί στην αρχή της σεζόν!

O τεχνικός του ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος στη πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής πανηγύρισε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος Α1 ανδρών τόνισε: «Ήταν μαγική χρονιά, συγχαρητήρια στα παιδιά για όλη την προσπάθεια. Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα είμαι προπονητής, σίγουρα όμως αυτή τη χρονιά δεν θα την ξεχάσω ποτέ!

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και τη διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε την ομάδα και τον Μάκη Βολτυράκη που με πρότεινε. Πάνω στις πολύ σωστές βάσεις που είχε θέσει εκείνος δούλεψα και φτάσαμε έως εδώ», δήλωσε ο Μάζης και πρόσθεσε αναφορικά με το αν περίμενε αυτήν την πορεία από τους παίκτες του: «Στην αρχή της χρονιάς δεν ήξερα τι υλικό είχα και πόσο ψηλά έπρεπε να βάλω τον πήχη. Ο ουσιαστικός πρώτος στόχος της χρονιάς ήταν η εξάδα, όμως μέρα με την μέρα επαναπροσδιορίζαμε τους στόχους μας και τους βάζαμε υψηλότερα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η νίκη που κάναμε με την Βουλιαγμένη στον ημιτελικό του πρωταθλήματος νέων ανδρών ήταν το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, στη συνέχεια η ομάδα πανηγύρισε τον τίτλο και ακολούθησε η ήττα από τον ΠΑΟΚ (στα πλέι οφ του πρωταθλήματος Α1 των ανδρών). Αυτό ήταν συνέπεια του ότι δεν είχαμε το χρόνο να προετοιμαστούμε, αφού δεν παίξαμε συγκεντρωμένοι, έχοντας πανηγυρίσει 40 ώρες νωρίτερα έναν τίτλο. Ωστόσο, καταφέραμε να σπάσουμε την έδρα του ΠΑΟΚ και σήμερα να ολοκληρώσουμε με επιτυχία στην έδρα μας τις υποχρεώσεις μας»

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα