ΑΝΟ Γλυφάδας - ΠΑΟΚ 6-5

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΠΑΟΚ 6-5

bet365

Η νεανική ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας κατέκτησε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, επικρατώντας 6-5 του ΠΑΟΚ στον τρίτο και τελευταίο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των μικρών τελικών (θέσεις 3η-4η) του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Οι δύο ομάδες χάρισαν όμορφα θέαμα στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος" το απόγευμα του Σαββάτου (6/5), όπως και στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις τους.

Σε ότι αφορά στο ματς κυριάρχησαν οι κλειστές άμυνες και εκπληκτικές επεμβάσεις των δύο τερματοφυλάκων Θωμά Γαβαλά και Φιλίππου Καραμπέτσου.

Ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει μέχρι το 5-5 (Παπαποστόλου 2.51 πριν από τη λήξη του αγώνα στον παίκτη παραπάνω).

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στο 5.53 πριν από το τέλος είχαν αποβληθεί με αντικατάσταση ο φουνταριστός του ΠΑΟΚ ΝικολαΊδης και ο Σκουμπάκης του ΑΝΟΓ γιατί συνεπλάκησαν. Το νικητήριο γκολ για τον ΑΝΟΓ πέτυχε στον παίκτη παραπάνω ο Κατσαούνης, στο 2.07 πριν από τη λήξη.

Στο 0.56 πριν από τη λήξη της γ΄περιόδου, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητή του ΑΝΟΓ Μιχάλης Παπαναστασίου για διαμαρτυρία.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΟΚ 6-5

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-0, 1-3, 2-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Τζελάτης 1, Κατσαούνης 1, Σκουμπάκης 2, Γιαννόπουλος 2.

ΠΑΟΚ: Σαρησάββας 1, Νικολαΐδης 1, Παπαποστόλου 2, Σάριτς 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα