Καμμένου: «Είχαμε ψυχή!»

Καμμένου: «Είχαμε ψυχή!»

bet365

Η Αλεξία Καμμένου μίλησε με υπερηφάνεια για τις παίκτριες της, ωστόσο για μία ακόμη φορά στις δηλώσεις της μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, η οποία της δίνει προβάδισμα 2-0 στους τελικούς, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί.

«Στο γυναικείο πόλο μία ήττα είναι αρκετή για να γίνει η ανατροπή. Ήταν ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα μας, αλλά τίποτα παραπάνω, αφού έχουμε δει στο γυναικείο πόλο να συμβαίνουν τέτοιες ανατροπές. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά είμαι ευχαριστημένη από την απόδοση των παικτριών μου. Είχαμε ψυχή, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δουλέψαμε με προσήλωση γι αυτά τα παιχνίδια, το μομέντουμ έτυχε να είναι για εμάς. Ο Ολυμπιακός μπορεί να το ανατρέψει, απλώς έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αφού χρειαζόμαστε μία νίκη. Είμαι πολύ περήφανη για τις παίκτριες μου».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης τόνισε: «Χάσαμε 4-5 γκολ που δεν χάνονται ούτε στην προπόνηση, η ομάδα είναι πολύ πιεσμένη και τα λάθη αυτά γίνονται επειδή υπάρχει νευρικότητα. Η πίεση κάνει παίκτριες τέτοιου βελινεκούς να μην μπορούν να αλλάξουν πάσα ή να χάνουν γκολ από τα δύο μέτρα. Κάναμε δώρο αυτό το παιχνίδι στη Βουλιαγμένη. Παίξαμε καλή άμυνα αλλά δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Μπορούμε να γυρίσουμε τη σειρά αν γίνει μία νίκη. Μπορούμε να κερδίσουμε. Έχουμε μάθει να ζούμε με το να είμαστε το φαβορί. Μετά τη Ρωσια δεν αποδίδουμε όπως θα έπρεπε.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα