Βλάχος: «Κερδίσαμε δίκαια»

Βλάχος: «Κερδίσαμε δίκαια»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις του μετά την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στη σειρά των πλέι οφ έμεινε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του και στη σημασία κατάκτησης του πρώτου τροπαίου της χρονιάς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σημείωσε: «Κερδίσαμε σχετικά εύκολα, φύγαμε αρκετά στα γκολ. Έγινε σκληρό παιχνίδι, που κάποιες φορές έγινε αντιαθλητικό. Τα περιμένουμε είναι τελικοί και όλοι θέλουν τη νίκη και το τρόπαιο. Παίξαμε πολύ καλύτερα και δίκαια κερδίσαμε.

Ο Μάιος είναι καθοριστικός μήνας για εμάς γιατί κρίνονται τρεις τίτλοι. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά θέλουμε να βρούμε ρυθμό και να βελτιωθούμε. Με τις δύο ήττες στην Ευρώπη ταρακουνηθήκαμε προκειμένου να πάρουμε τους τίτλους στην Ελλάδα και μετά να πάμε πιο έτοιμη στο final-6».

Σε ότι αφορά στην επιλογή του Γαλανόπουλο αντί του Πάβιτς ο Θοδωρής Βλάχος είπε: «Δεν δίστασα να χρησιμοποιήσω τον Γαλανόπουλο, είναι ο βασικός τερματοφύλακας την εθνικής ομάδας και μαζί με τον Πάβιτς αποτελούν αξιόπιστες λύσεις».

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Λούδης, ο οποίος με δυσκολία μιλούσε, αφού είχε κλείσει η φωνή του τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι υπερπλήρης ομάδας, του δώσαμε το δικαίωμα και όπως ήταν αναμενόμενο το εκμεταλλεύτηκε και αύξησε τη διαφορά.

Χάσαμε την υπομονή μας στην επίθεση και ο Ολυμπιακός, και ο Ολυμπιακός μας βρήκε σε ανυντική ανισορροπία και μπόρεσε να περάσει τη μπάλα στο φουνταριστό και να σκοράρει. Έτσι, είναι αν δώσεις δικαίωμα χαραρότητας θα το πληρώσεις. Ο στόχος είναι πάντοτε η νίκη, όμως ξέρουμε με ποιον παίζουμε και ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 4 οκτάλεπτα για να περιορίσουμε στο ελάχιστον τα αμυντικά λάθη για να έχουμε ελπίδες. Στο ματς στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να δούμε τί έφταιξε και να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα