Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-10

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-10

bet365

H Bουλιαγμένη πήρε εκτός έδρας την πρώτη νίκη με 9-10 στη σειρά των πλέι οφ του Πρωταθλήματος πόλο Α1 γυναικών, αναγκάζοντας τις ερυθρόλευκες στην πρώτη τους φετινή ήττα στη διοργάνωση.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς παίρνοντας προβάδισμα 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, με τη διαφορά να αυξάνεται σε 5-1 στις αρχές της δεύτερης περιόδου.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος προέρχεται από την ήττα στον τελικό της Εuroleague από την Κίνεφ στο Κίρισι της Ρωσίας, κατάφερε να ξεπεράσει το μούδιασμα της πρώτης περιόδου, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 5-5 με τη Μαργαρίτα Πλευρίτου, όμως η Βουλιαγμένη πήρε εκ νέου προβάδισμα 5-6, με τις ερυθρόλευκες να συνεχίσουν να κυνηγούν μέχρι το τέλος το σκορ.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τρεις φορές, όμως οι παίκτριες της Βουλιαγμένης ήταν ψύχραιμες και αποτελεσματικές τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Το 7-7 έκανε η Μανωλιουδάκη με την Τσουκαλά να κάνει το 7-8 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Μπιανκόνι ισοφάρισε ξανά σε 8-8, με την Χυδηριώτη να βάζει ξανά μπροστά την ομάδα του Λαιμού. Η Βασιλική Διαμαντοπούλου εκτέλεσε την αδελφή της, Χρυσή από δύσκολη θέση, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων 8-10 και την αρχηγό του Ολυμπιακού να μειώνει σε 9-10.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Παρότι το αποτέλεσμα της Βουλιαγμένης ήταν συνέπεια ομαδικής δουλειάς, ξεχωριστή ήταν η συμβολή της Κούβδου, η οποία ήταν εντυπωσιακή, κατεβάζοντας ρολά!

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-10

Οκτάλεπτα: 1-4, 3-1, 3-3, 2-2

Ολυμπιακός: Μπιανκόνι 3, Έμολο 1, Μ. Πλευρίτου 2, Ασημάκη 1, Μανωλιουδάκη 1

Βουλιαγμένη: Κοντογιάννη 2, Χυδηριώτη 3, Β. Διαμαντοπούλου 3, Τσουκαλά 2

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα