Ρεκόρ στο Run Greece του Ηρακλείου

Gazzetta team
Ρεκόρ στο Run Greece του Ηρακλείου

bet365

Μια μεγάλη γιορτή για δρομείς και πολίτες στήθηκε σήμερα (30/04) στους δρόμους του Ηρακλείου.
Το Run Greece, το οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και με μεγάλο χορηγό τη WIND, αποτέλεσε για μία ακόμη φορά σημείο αναφοράς για όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και επιθυμούν να μετέχουν σε μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους.
Στους αγώνες δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 4.900 δρομείς, ενώ δεν έλειψαν και οι καλές επιδόσεις. Ο Γιάννης Ζερβάκης και η Αναστασία Καρακατσάνη ήταν νικητές στα 10χλμ με ρεκόρ διαδρομής, με τον αθλητή από την Κρήτη να τερματίζει 33.22 και την πρωταθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων σε 38.05.
Πολύ καλή εμφάνιση και από το νικητή στα 5χλμ., Θοδωρή Τσολάκη, που τερμάτισε σε 15.52, ενώ στην αντίστοιχη απόσταση των γυναικών πρώτη τερμάτισε η Μαρίνα Αχλάτη (20.19).
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και των πολιτών, που βρέθηκαν στους δρόμους της πόλης για να χειροκροτήσουν τους δρομείς. Πολίτες όχι μόνο από την Κρήτη, αφού δεν λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν τις τουριστικές προσφορές της οργανωτικής επιτροπής και συνδύασαν την παρουσία τους στο Run Greece με ένα τριήμερο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Στην εκκίνηση των 5χλμ βρέθηκαν οι πρωταθλητές Λυκούργος Τσάκωνας, Άννα Βασιλείου, Ειρήνη Βασιλείου, η παλιά πρωταθλήτρια του μήκους Στέλλα Πιλάτου και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Μαχλάς.
Το Σάββατο έγινε η γιορτή της βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του νησιού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός. Στο Ηράκλειο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίο τιμήθηκε και παρέλαβε την πλακέτα του έχοντας γύρω του μικρούς αθλητές από τις ακαδημίες των σωματείων της Κρήτης.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα της διοργάνωσης, στη σελίδα του Run Greece (δείτε εδώ).
Περισσότερες φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας στο Facebook
 

Τελευταία Νέα