«Χάλκινοι» Μάντης-Καγιαλής στο Ιέρ! (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
«Χάλκινοι» Μάντης-Καγιαλής στο Ιέρ! (vid)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στα 470, στο δεύτερο αγώνα της σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που ολοκληρώθηκε στο Ιέρ της Γαλλίας, με τον Κύπριο Κοντίδη να πανηγυρίζει το χρυσό στα Laser.

Oι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες του Ρίο κατέλαβαν την 8η θέση στην κούρσα μεταλλίων ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου επιβαρυνόμενοι με 73β.π.

Το χρυσό μετάλλιο πανηγύρισαν οι Αυστραλοί «ασημένιοι» Ολυμπιονίκες του Ρίο, Μάθιου Μπέλτσερ και Γουίλιαμ Ράιαν με 18β.π. και τη δεύτερη θέση οι Σουηδοί Κάρλ Φρίντρικ Φοκ και Μάρκους Ντακχαμαρ με 52β.π.

Στα 470 γυναικών οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου κατέλαβαν την 8η θέση με 83β.π., κάνοντας μία εξαιρετική κούρσα μεταλλίων, στην οποία τερμάτισαν στην 4η θέση. Το χρυσό πανηγύρισαν οι Ολλανδέζες Ζέγκερς και φαν Φέεν με 30β.π., ακολούθησαν οι Ισπανίδες Δεπάρες και Ρέινα με 55β.π. και την τρίτη οι Ελβετίδες Φάμι και Ζίγκεντάλερ με τους ίδιους βαθμούς ποινής.

Θυμίζουμε ότι στα Laser Radial η Βάσω Καραχάλιου είχε καταλάβει την 13η θέση με 138β.π. και η Αθανασία Φακίδα στην ίδια κλάση την 46η με 365β.π.

 

Το χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε ο Παύλος Κοντίδης στην κατηγορία Laser, ο οποίος τερμάτισε 2ος στην κούρσα μεταλλίων συγκεντρώνοντας 63 βαθμούς ποινής. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Ιταλός Μαράι με τους ίδιους βαθμούς ποινής, αλλά λιγότερες πρωτιές από τον Κύπριο και την τρίτη ο Αυστραλός Γουέρν με 78β.π.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα