Θέλει την πρόκριση ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Θέλει την πρόκριση ο Ολυμπιακός!

bet365

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε ουσιαστικά την προετοιμασία της για τον μεγάλο ημιτελικό του Final Four της Εuroleague με την Σαμπαντέλ, με προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης (27/4) στο κολυμβητήριο «KINEF Aquatic Center», όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στον δεύτερο ημιτελικό (προηγείται χρονικά στις 18:00 το ζευγάρι Κίρισι - Ματαρό) της Παρασκευής (28/4, 19:30, Νοvasports 1HD) κοντράρονται οι δυο oμάδες κατακτούν… εναλλάξ τα τρία τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα Ευρώπης. Ο πρώην κάτοχος, Ολυμπιακός και η νυν Σαμπαντέλ, στην επανάληψη του αλησμόνητου τελικού τις 25 Απριλίου 2015 στο Παπαστράτειο. Τότε που ο Θρύλος επικράτησε της Ισπανικής ομάδας με 10-9 και στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης, υποχρεώνοντας την, τότε κάτοχο του τίτλου, στην πρώτη της ήττα μετά από 3 χρόνια!

Ο Θρύλος που για άλλη μια χρονιά είναι παρών στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο, θέλει να πραγματοποιήσει έναν ακόμα θρίαμβο κόντρα στην πανίσχυρη Σαμπαντέλ και να προκριθεί στον ευρωπαϊκό τελικό που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 18:00 (Νοvasports 4HD).

 

Τελευταία Νέα