Πλευρίτου: «Τον καλύτερό μας εαυτό»

Gazzetta team
Πλευρίτου: «Τον καλύτερό μας εαυτό»

bet365

Eπί Ρωσικού εδάφους συνεχίζεται από σήμερα (26/4) η προετοιμασία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του ημιτελικού του Final Four της Euroleague, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/4, 19:30 Novasports1HD).

H αποστολή του Θρύλου βρίσκεται από το μεσημέρι στη Ρωσία και στις 19:00 πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο κολυμβητήριο που θα διεξαχθεί η τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Την Πέμπτη (27/4) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί (10:30-11:30) και απόγευμα (19:00-20:00) και η προετοιμασία για τον μεγάλο ημιτελικό θα ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση (10:30-11:30) ανήμερα του αγώνα (28/4).

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε αναφορικά με το επικείμενο ματς: «Ουσιαστικά κάναμε προετοιμασία όλη τη χρονιά για αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε πολύ έτοιμες για αυτά τα ματς γιατί αυτά περιμένουμε.

Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Από κει και πέρα το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όλες οι ομάδες είναι εξίσου δυνατές. Δεν υποτιμάμε καμία γιατί όλες μπορούν να ανταπεξέλθουν επάξια στις απαιτήσεις αυτών των αγώνων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα