Mπρέσια - Ολυμπιακός 13-10

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Mπρέσια - Ολυμπιακός 13-10

bet365

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 13-10 εκτός έδρας από την Μπρέσια, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Champions League πόλο ανδρών.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αυτή είναι η δεύτερη συναπτή ήττα του Ολυμπιακού, έπειτα από εκείνη της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα του από την Σόλνοκι.

Ευτυχώς για τους ερυθρόλευκους η ήττα αυτή επηρεάζει μόνο την ψυχολογία και το πρεστίζ της ομάδας, η οποία παραμένει δεύτερη με 22 βαθμούς πίσω από την Σόλνοκι με 28β. και έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στο final-6 της διοργάνωσης.

Σε ότι αφορά στο ματς, η Μπρέσια άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Πάσκοβιτς (6:21) με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει με τον Φουντούλη (5:43). Ο Γκουεράτο έβαλε ξανά τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, με τον πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται ισόπαλο για τις δύο ομάδες με γκολ του Μπούσλιε.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Βαγγέλης Δελακάς έκανε το 3-2, με τους Ιταλούς να ισοφαρίζουν ξανά σε 3-3, με τον Νίκολας Πρεσιούτι (5:48).

Το σκορ εξελίχθηκε γκολ γκολ, με την Μπρέσια να οδηγείται στο ημίχρονο με προβάδισμα 6-5 (και γκολ των Μπερτόλι, Πρεσιούτι Κριστιάν και Ούμποβιτς για την Μπρέσια και Εσπανιόλ, Μουρίκη για τον Ολυμπιακό).

Στην τρίτη περίοδο ο Μπέρτολι ξαναχτύπησε παίρνοντας διαφορά δύο γκολ για την ομάδα του (7-5), ωστόσο ο Γιάνοβιτς κατάφερε να μειώσει σε 7-6 (3:55).

Η τελευταία περίοδος δεν είχε απολύτως καμία σχέση με το υποτονικό τρίτο οκτάλεπτο, με την Μπρέσια να προηγείται στη μεγαλύτερη διάρκεια με διαφορά δύο τερμάτων και τον Ολυμπιακό να κυνηγά το σκορ. Στο 2:10 ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μείωσε στο γκολ 11-10, όμως ο διεθνής Αλεσάντρο Νόρα και ο Κρίστιαν Πρεσιούτι είχαν άλλη άποψη διαμορφώνοντας το τελικό 13-10.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στην πρώτη αγωνιστική του α' ομίλου στις 30 Νοεμβρίου, όπου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 8-4 στην έδρα του.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Αλεσάντρο Μπόβο κατέλαβε την 3η προνομιούχο θέση με 17β., η οποία οδηγεί στο final-6 της Βουδαπέστης.

Μπρέσια - Ολυμπιακός 13-10

Οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 1-1, 6-4

Μπρέσια: Γκουεράτο 1, Πρεσιούτι Κ. 2, Πάσκοβιτς 1, Νόρα 3, Πρεσιούτι Ν. 1, Μπερτόλι 2, Ούμποβιτς 3.

Ολυμπιακός: Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Γιάνοβιτς 2, Εσπανιόλ 1.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κωνσταντίνος Μουρίκης

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα