Αργυρό μετάλλιο η Δεληγιάννη

Gazzetta team
Αργυρό μετάλλιο η Δεληγιάννη

bet365

Την δεύτερη θέση στα 100 μέτρα επιφάνεια με χρόνο 41.41, κατέκτησε η Ειρήνη Δεληγιάννη στην τελευταία αγωνιστική της Πανεπιστημιάδας που διεξάγεται στο Όλστιν της Πολωνίας.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω από την Ιταλίδα Έρρικα Μπαρμπόν, που είχε επίδοση 40.87.
Η αθλήτρια το ΝΟ Αμφιθέας σε δηλώσεις της, εξέφρασε την ικανοποίησή της και ευχαρίστησε όλους όσους την στηρίζουν: «Η δεύτερη μέρα της Πανεπιστημιάδας, κύλησε πολύ καλά.

Είμαι πολύ χαρούμενη για το μετάλλιο που κατέκτησα, το οποίο θέλω να αφιερώσω στην μνήμη της γιαγιάς μου που την έχασα προ ολίγων ημερών. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Πέτρο Χαϊδάρη ,τον κ. Αιμίλιο Γιατζόγλου, την Κολυμβητική Ομοσπονδία και όλους όσους με έχουν στηρίξει στην προσπάθεια μου να επανέλθω στον χώρο. Επόμενος στόχος το πρωτάθλημα Όπεν στον Βόλο την ερχόμενη εβδομάδα».

Στις λεπτομέρειες έχασε μια θέση στο βάθρο ο Γιάννης Πιπινιάς στα 50 μέτρα δίπλα πέδιλα, ο οποίος κατετάγει στην πέμπτος με χρόνο 20.42. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από τον πρώτο, οι άλλοι επτά αθλητές του τελικού, τερμάτισαν στο ίδιο δευτερόλεπτο!


Ο Γιάννης Πιπινιάς, μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στην Πανεπιστημιάδα, υποστήριξε: «Είμαι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις μου, διότι βρίσκομαι σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος Όπεν και οι 4 κούρσες μου, έδειξαν ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιώργο Αδάμ , την ΚΟΕ και τον Γιώργο Σαλταμανίκα που μας βοηθάει σε ότι χρειαστούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα