Οι παράλληλες εκδηλώσεις του No Finish Line

Gazzetta team
Οι παράλληλες εκδηλώσεις του No Finish Line

bet365

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 19:00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), το No Finish Line της Αθήνας, που είναι ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας στον κόσμο και τα έσοδα του θα πάνε στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία θα τα προσφέρει στα παιδιά άπορων οικογενειών.

Παράλληλα με τον αγώνα, στον οποίο Μεγάλος Χορηγός είναι η Sportingbet, έχουν προγραμματιστεί μία σειρά ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για να εμψυχώσουν τους δρομείς αλλά και να προσφέρουν όμορφες στιγμές στους θεατές, που θα πάνε στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να ζήσουν από κοντά όσα θα συμβούν εκεί για πέντε ημέρες, έως την Κυριακή 30 Απριλίου στις 13:00.

Το No Finish Line της Αθήνας θα «ντυθεί» μουσικά από τους δύο κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τον Athens DJ 95,2 και το Μελωδία, που είναι χορηγοί επικοινωνίας, με μία σειρά πασίγνωστων DJs που θα παίξουν όμορφες μουσικές.

Επίσης από τη σκηνή θα περάσουν σπουδαίοι καλλιτέχνες, που θα δώσουν live συναυλίες, ευγενική προσφορά των ίδιων για το σκοπό του No Finish Line, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί κατά σειρά που θα εμφανιστούν τους Ex Girlfriend's Perfume, Χρύσπα, Sbaraquack, Johnny Vavouras & The Cadillacs, Soul N Passion και Vegas που θα δώσουν την αφορμή για ένα μεγάλο πάρτι!

Οδηγίες για τους δρομείς

Οι συμμετοχές για το No Finish Line έχουν κλείσει, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, καθώς περισσότερα από 6.000 άτομα θα τρέξουν, ενώ κορυφαίοι Ολυμπιονίκες όπως ο Νίκος Κακλαμανάκης και η Κατερίνα Στεφανίδη είναι επίσημοι πρεσβευτές της διοργάνωσης, ενώ το στηρίζει και ο καταξιωμένος ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, που θα είναι και ο παρουσιαστής στην έναρξη του, την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις 19:00.

Η παραλαβή του εξοπλισμού των ατομικών εγγραφών θα ξεκινήσει δύο (2) ώρες πριν από την εκκίνηση του αγώνα, την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 19:00, προσκομίζοντας την απόδειξη πληρωμής ή το αποδεικτικό της κατάθεσης ηλεκτρονικά των χρημάτων, στη γραμματεία του αγώνα, κατά την προσέλευσή στο χώρο διεξαγωγής του Νο Finish Line. Επίσης εκεί μπορούν να πληρώσουν, όσοι δεν το έκαναν ηλεκτρονικά μέσω της τράπεζας.

Οσοι επιλέξουν να ξεκινήσουν τον αγώνα μία από τις επόμενες ημέρες ως και την Κυριακή 30 Απριλίου, θα παραλάβουν τον εξοπλισμό τους (μπλούζα, bib number) στη γραμματεία, κατά την προσέλευση τους για τον αγώνα.

Για τις ομαδικές εγγραφές, η παραλαβή του εξοπλισμού των ομάδων θα γίνει την Τρίτη 25/4 από τις 13:00 έως τις 20:00 από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (κέντρο επισκεπτών).

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Kύριοι Χορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife, η Κayak, το Kyvernitis Travel και το Metropolitan Hotel, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, η αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DJ 95,2 και Μελωδία, η εφημερίδα Ναυτεμπορική και η ιστοσελίδα Naftemporiki.gr καθώς και η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr. Υποστηρικτές είναι το Metropolitan Hospital, τα super market Lidl και οι εταιρείες Καυκάς και Χαϊδεμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα http://nflathens.com και τα Social Media:

https://www.facebook.com/No-Finish-Line-Athens-983657868361437

https://twitter.com/NFLAthens

https://www.instagram.com/nflathens

 

Τελευταία Νέα