Tελικό ο Ράφα! (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Tελικό ο Ράφα! (vid)

bet365

O Ράφαελ Ναδάλ είναι στον τελικό του Μόντε Κάρλο και διεκδικεί τον 10ο τίτλο του στη διοργάνωση.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Ράφα επικράτησε 6-3, 6-1 του Νταβίντ Γκοφάν και πήρε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα βρει απέναντι του στον συμπατριώτη του Αλμπέρτο Ράμος-Βινιόλας. Οι δύο τους έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν δύο φορές σε χωμάτινη επιφάνεια με τον Ράφα να μετρά ισάριθμες νίκες.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν το 2013 στη Βαρκελώνη όπου ο Ράφα νίκησε στα προημιτελικά με 6-3, 6-0, ενώ ένα χρόνο μετά επικράτησε 7-6(2), 6-4 στους «32» της ίδιας διοργάνωσης.

Σε ότι αφορά στο ματς, σημείο καμπής ήταν το πρώτο σετ και το σημείο στο οποίο Βέλγος ήταν μπροστά στο σκορ με 2-3 στα γκέιμ, στο σερβίς του. Αμφότεροι αρνούνταν να παραδοθούν με τον διαιτητή να δίνει επανάληψη μία ξεκάθαρα άουτ μπαλιά του Ναδάλ, το αποτέλεσμα ήταν να εκνευριστεί και να αποσυντονιστεί στη συνέχεια ο Γκοφάν. Ο Ράφα έκανε το μπρέικ ισοφάρισε 3-3 και στη συνέχεια έκλεισε το πρώτο σετ με 6-3.

Η εικόνα του Γκοφάν στο δεύτερο σετ δεν είχε απολύτως καμία σχέση με αυτή έως τα μισά του πρώτου. Χωρίς ίχνος μαχητικότητας παραδόθηκε μόλις σε μισή ώρα, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-0.

Αν ο Ράφα καταφέρει να νικήσει στο αυριανό ματς τον Γκοφάν θα γίνει ο μοναδικός παίκτης στην Open era με 10 τίτλους Μasters στην ίδια διοργάνωση, παράλληλα θα φτάσει τους 29 συνολικά σε Μasters και θα απειλήσει ξανά ευθέως τον Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει 30.

 

Τελευταία Νέα