Στον ημιτελικό ο Ράφα!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στον ημιτελικό ο Ράφα!

bet365

Ο Ράφα Ναδάλ νίκησε 6-4, 6-4 τον Ντιέγο Σβάρτσμαν και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο και βάζει πλώρη για τον 10ο τίτλο!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Ισπανός χρειάστηκε 1 ώρα και 39 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Αργεντινού, τον οποίο νίκησε για τρίτη φορά σε ισάριθμα ματς.

To σκορ ίσως δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα του αγώνα, με τον Σβάρτσμαν να βάζει δύσκολα στον έμπειρο Ράφα, ο οποίος έβρισκε κάθε φορά τον τρόπο να απαντά.

Το ματς ξεκίνησε με τον Αργεντινό να πετυχαίνει μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του αγώνα, ωστόσο αυτό λειτούργησε ως καμπανάκι κινδύνου για τον Ναδάλ, ο οποίος στη συνέχεια προηγήθηκε με 4-1. Ο Σβάρτσμαν ισοφάρισε σε 4-4 και είχε την ευκαιρία να κάνει μπρέικ, όμως δεν τα κατάφερε, με τον Ράφα να κρατά το σερβίς του και στη συνέχεια να κλείνει το σετ κάνοντας ο ίδιος μπρέικ.

Στο δεύτερο σετ ο Ναδάλ ξεκίνησε με μπρέικ, όμως ο Σβάρτμαν προηγήθηκε με 4-2. Ο πάλε ποτέ κυρίαρχος του θεσμού ξύπνησε για τα καλά και με ένα σερί 4 γκέιμ έκλεισε το ματς.

Αν ο Ράφα καταφέρει να κατακτήσει για 10η φορά στο Μόντε Κάρλο θα γίνει ο μοναδικός παίκτης στην Open Era με 10 τίτλους στο ίδιο τουρνουά.

Επόμενο εμπόδιο στο δρόμο του εννέα φορές κατόχου του θεσμού Ναδάλ βρίσκεται ο Νταβίντ Γκοφάν, ο οποίος απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

 

Τελευταία Νέα