Πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων ο Πανελλήνιος

Gazzetta team
Πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων ο Πανελλήνιος

bet365

Ο Πανελλήνιος νίκησε 22-18 την ΑΕΣΧ Πυλαίας και κατέκτησε αήττητος το Πανελλήνιο Εφηβικό.

Ολοκληρώθηκε στη Λιβαδειά η 37η τελική φάση (Final-8) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Πρωταθλητής για 2η συνεχόμενη χρονιά και 4η ιστορία του, αναδείχθηκε ο Πανελλήνιος ΓΣ, ο οποίος επικράτησε 22-18 της ΑΕΣΧ Πυλαίας στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Οι «Ολυμπιονίκες» είχαν το απόλυτο στην τελική φάση με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και δίκαια κατέκτησαν τον τίτλο.

Από τους επισήμους εκτός από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και την Δήμαρχο Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου -οι οποίοι απένειμαν το κύπελλο του πρωταθλητή στον Πανελλήνιο- παρών ήταν ο Βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος.

IMG 0564
Τις απονομές εκ μέρους της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος έκαναν ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, η Ταμίας Κυριακή Μπακουλοπούλου, ο Ειδικός Γραμματέας Χαράλαμπος Προδρομίδης, ο Πρόεδρος της ΕΑΠ, μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Σαουλίδης, το μέλος της ΕΑΠ/ΟΧΕ Λάκης Πετρίδης και οι τεχνικοί σύμβουλοι- Ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Αλεπουδέας, Δημήτρης Σκάρλος.

Εκ μέρους του Δήμου απονομές έκαναν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σωτήρης Καρβούνης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Παπαθανασίου, Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ Θανάσης Αλεστάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Δημήτρης Τόλιας, η Χρύσα Καντά και ο Χρήστος Αλογοσκούφης από την Επιτροπή Αθλητισμού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Σαλαπατάρας και οι Βασίλης Αναστασίου, Δημήτρης Μανούσκος.

Δηλώσεις

Γιώργος Ζαραβίνας (Προπονητής Πανελληνίου): «Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στα παιδιά για τις θυσίες που κάνουνε καθημερινά. Η φιλοξενία ήταν πολύ καλή, ευχαριστούμε τον Δήμο Λεβαδέων. Επίσης και οργανωτικά κύλησαν όλα ομαλά».

Πάνος Γούσιος (Προπονητής ΑΕΣΧ Πυλαίας): «Ο Πανελλήνιος είναι δίκαιος πρωταθλητής. Ευχαριστούμε την Λιβαδειά για την φιλοξενία. Αυτή φουρνιά (γεννημένοι 1998, 1999) ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στα ηλικιακά πρωταθλήματα, έχοντας κατακτήσει 4 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια, επιτεύγματα που την καθιστούν από τις κορυφαίες στο ελληνικό χάντμπολ».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ- ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 22-18

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-1, 5-2, 7-4, 9-6, 13-8 (ημχ.), 15-10, 16-11, 18-19, 20-13, 22-14, 22-18

ΠΓΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Παπαδόπουλος, Καραγκιοζίδης, Μάλλιος, Κέσαρι, Ασβεστάς 4, Τσικριτέας 5, Χρυσίκος, Τσακουρίδης 5, Σαλαπάτας 2, Μαντζόπουλος 3, Μαυρομάτης, Ζωγραφίδης, Μπεκιάρης 3, Σταυρινόπουκλος, Κούκα.

ΠΥΛΑΙΑ (Πάνος Γούσιος): Κουκμίσης 1, Τορνικίδης 2, Μπουλταδάκης, Ξυνιάς, Αντωνιάδης 1, Ανθομελίδης, Καλόμοιρος 6, Πετρίδης 1, Παπαγεωργίου 4, Αλατσατιάνος 1, Ελέτα 1, Βακουφάρης 1, Μπάτζιος, Σουλτάρης, Νικολαΐδης.

Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Φωκίτης, Δίλεπτα: 5-4, Πέναλτι: 1/1-2/5

IMG 0527

All Star Team (Ψήφισαν οι 8 προπονητές)

Τερματοφύλακας: Αργύρης Παπαδόπουλος (Πανελλήνιος ΓΣ)

Αριστερό εξτρέμ: Γρηγόρης Τζίμπουλας (Φίλιππος Βέροιας)

Αριστερό ίντερ: Γιάννης Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας)

Πίβοτ: Χριστόφορος Τσακουρίδης (Πανελλήνιος ΓΣ)

Πλέι μέικερ: Βασίλης Λιόλιος (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.)

Δεξί ίντερ: Στέλιος Ασβεστάς (Πανελλήνιος ΓΣ)

Δεξί εξτρέμ: Χάρης Μπαλτατζής (Φίλιππος Βέροιας)

Καλύτερος Αμυντικός: Γιάννης Μπάτζιος (ΑΕΣΧ Πυλαίας)

MVP: Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.)

IMG 0521 1

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

  1. Πανελλήνιος Γ.Σ.
  2. ΑΕΣΧ Πυλαίας
  3. ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.
  4. Φίλιππος Βέροιας
  5. ΧΑΝΘ
  6. ΓΑΣ Καματερού
  7. ΓΣ Χανίων
  8. ΑΟ Κοζάνης

IMG 0558
Η «ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ»

Φίλιππος Βέροιας 7

ΑΣΕ Δούκας 7

Πανελλήνιος ΓΣ 4

Ιωνικός Ν.Φ. 3

Χ.Α.Ν.Θ. 3

ΓΕ Βέροιας 3

Β.Α.Ο. 2

Αρχέλαος Κατερίνης 2

Ζαφειράκης Νάουσας 2

Φοίβος Συκεών 1

Διομήδης Άργους 1

ΓΣ Δράμας 1

Πανιώνιος ΓΣ 1

IMG 0569

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα