ΝΟ Βουλιαγμένης- ΑΝΟ Γλυφάδας 17-5

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΝΟ Βουλιαγμένης- ΑΝΟ Γλυφάδας 17-5

bet365

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης πέτυχε την πρώτη νίκη επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 17-5 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την Α' φάση των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο Α1 Γυναικών, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Έτσι, απομένει μία ακόμη νίκη για ομάδα της Αλεξίας Καμμένου προκειμένου να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τους τελικούς της διοργάνωσης.

Η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (22/4) στις 16.00 στο ίδιο κολυμβητήριο (Λαιμού Βουλιαγμένης) με τυπικά γηπεδούχο τον ΑΝΟ Γλυφάδας (λόγω εργασιών στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ "Αντ. Δημητρόπουλος").

Με Ξενάκη, η οποία πέτυχε 5 γκολ, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Βουλιγαμένη ξεκίνησα δυνατά το ματς παίρνοντας προβάδισμα 6-2 στην πρώτη περίοδο και 9-4 στο ημίχρονο. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος για τις γηπεδούχους, οι οποίες ήταν οι απόλυτες κυρίαρχοι του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 17-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 17-5

Οκτάλεπτα: 6-2, 3-2, 4-1, 4-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 1, Οντόνελ 1, Πρωτόπαπά 1, Ξενάκη 5, Μαυρωτά 2, Κούλχαας 1, Σελετοπούλου 1, Κοντογιάννη 3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Λούδη Ε. 1, Μαμόγλου 2, Κολτσίδα 1, Νιαρχάκου 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα