Mε το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό Κ20 ο Μέρλος

Gazzetta team
Mε το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό Κ20 ο Μέρλος

bet365

Το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε μακριά από τους αγώνες του χειμώνα έχει ξεπεραστεί και πλέον ο Αντώνης Μέρλος μπορεί να κάνει σχέδια για το μέλλον.

Ο έφηβος άλτης του ύψους εδώ και δύο μήνες γυμνάζεται δίχως προβλήματα και από την πρώτη του εμφάνιση στη σεζόν, στο σχολικό πρωτάθλημα έδειξε πως - και - φέτος μπορεί να θέσει υψηλούς στόχους. Ο νεαρός στο σχολικό πρωτάθλημα ξεπέρασε τα 2,13 μ. και στους επόμενους αγώνες του θα έχει την ευκαιρία να ξεμπερδεύει και επίσημα με το όριο (2,12 μ.) συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, που θα γίνει στο Γκροσέτο.


"Είναι πολύ καλά και αυτό είναι κάτι που μας επιτρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει. Φέτος είναι πιο σοβαρός και έχει θέσει στόχους. Θεωρώ πως αν όλα πάνε καλά, τότε θα είναι σε θέση να πηδήσει υψηλότερα από το 2016 (2,16 μ.)", είπε ο προπονητής του Γιάννης Δαμβουνέλης και συμπλήρωσε: "Θα αγωνιστεί το Σάββατο στο διασυλλογικό και στη συνέχεια στο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα (3-4/5) στην Πάτρα. Στη συνέχεια αναμένεται θα πάρει μέρος στο μίτινγκ "Χανιά 2017"". Ο Μέρλος την περσινή σεζόν ξεπέρασε τα 2,16 μ. ενώ κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π/Κ στην Τιφλίδα.

Ο Μέρλος και ο προπονητής του ήταν ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στο προπονητικό καμπ στον Άγιο Νικόλαο. "Ήταν πολύ καλή εμπειρία είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε καλά και να ετοιμαστούμε για τους αγώνες που ακολουθούν", συμπλήρωσε.

 

Τελευταία Νέα