O Φέντερερ νικητής στο ματς για την Αφρική! (vids)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
O Φέντερερ νικητής στο ματς για την Αφρική! (vids)

bet365

Σε ένα ματς στο οποίο Ρότζερ Φέντερερ και Άντι Μάρεϊ πρόσφεραν απολαυστικό θέαμα, νικητής αναδείχθηκε ο πρώτος με 6-3, 7-6 (5).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες μέτρησαν για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, στο πλαίσιο του 3ου Ματς για την Αφρική, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ζυρίχη της Ελβετίας και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα του Ρότζερ Φέντερερ για τα παιδιά της Αφρικής.

«Το Μόντε Κάρλο ξεκινάει σε μια εβδομάδα, οπότε ελπίζω να συνεχίσω να παρουσιάζω πρόοδο με τον αγκώνα μου και να αγωνιστώ κανονικά. Αν δεν τα καταφέρω, θα δείξω υπομονή και θα περιμένω άλλη μια εβδομάδα», δήλωσε ο Μάρεϊ, και πρόσθεσε αναφορικά με την κόντρα που είχε με τον Ελβετό,

«Το απόλαυσα. Δεν είχα παίξει κανέναν αγώνα εδώ και 6 εβδομάδες και τώρα αγωνίστηκα μπροστά σε αυτό το κοινό, απέναντι στον Ρότζερ. Το εκτιμώ που μου ζήτησε να συμμετέχω σε αυτό. Προσπάθησα να το στείλω σε τρίτο σετ, αλλά δεν τα κατάφερα».

Από την πλευρά του ο Φέντερερ ο οποίος έχει αποφασίσει ότι δεν θα αγωνιστεί σε κανέναν χωμάτινο τουρνουά με εξαίρεση το Ρολάν Γκαρός: «Θα ξεκουράζομαι τον περισσότερο καιρό. Το σώμα μου χρειάζεται ξεκούραση και ανάρρωση. Μπορώ να το νιώσω. Όλα είναι καλά. Λογικά θα είμαι έτοιμος να επιστρέψω για το Ρολάν Γκαρός. Αυτό είναι το πλάνο».

 

Τελευταία Νέα