Με 6 καταδύτες στο Μπέργκεν

Gazzetta team
Με 6 καταδύτες στο Μπέργκεν

bet365

Στο μίτινγκ του Μπέργκεν (6-9 Απριλίου) μετέχουν 6 καταδύτες μας που αναχωρούν αύριο (4/4), μέσω Κοπενχάγης, συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο και τον προπονητή Γιούρι Αρταμόνοφ.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Νίκος Μόλβαλης (Τραμπολίνο 3μ. Α’, Σταθερά, Τραμπολίνο 3μ. συγχρονισμένων), Ανδρόγεως Σαμψάκης – Μπακόπουλος (Σταθερά Α’), Θεόφιλος Αυθίνος (Τραμπολίνο 1 και 3μ. Α’), Θάνος Τσιρίκος (Τραμπολίνο 3μ. Β’, Σταθερά Β’, Τραμπολίνο 3μ. συγχρονισμένων), Μίνωας Γιαννόπουλος (Σταθερά Β’) και Μελίτη Ευθυμίου (Τραμπολίνο 3μ. Β’).

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Πέτρος Φυρίγος, επισημαίνει την σπουδαιότητα του μίτινγκ: «Πρόκειται για πιο δυνατό μίτινγκ από εκείνο στο Αϊντχόφεν, που συγκεντρώνει 250 συμμετοχές από 14 χώρες.

το Μπέργκεν θα γίνει το καλοκαίρι και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων (Κατηγορίες Α’, Β’) και όπως είναι φυσικό στο μίτινγκ εκτός των άλλων, θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε και τις εγκαταστάσεις. Για τα παιδιά, οι αγώνες αυτοί σίγουρα αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε, ενόψει και των φετινών τους αγωνιστικών υποχρεώσεων».

 

Τελευταία Νέα