Η απόσυρση ενός ΘΡΥΛΟΥ (vids)

Gazzetta team
Η απόσυρση ενός ΘΡΥΛΟΥ (vids)

bet365

Με μία ανεξήγητη απόφαση, αλλά κάτω από απίστευτη αποθέωση ο Undertaker αποσύρθηκε από την ενεργό δράση του WWE...

Μετά από 27 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και ένα απίστευτο ρεκόρ στο χώρο του sports entertainment, η εφετινή Wrestlemania ήταν η τελευταία του Undertaker. Ο θρύλος της επαγγελματικής πάλης, έχοντας φτάσει πλέον τα 52 του χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί, κάτω από συνθήκες που ουδείς θα περίμενε και πραγματικά προκαλούν απορίες...

Και αυτό γιατί όλοι περίμεναν οτι ο τελευταίος του αγώνας το μοναδικού superstar που μετράει πάω από 25 χρόνια στον ρόλο αυτό, δεν θα ήταν ένα χαμένο ματς, πόσω μάλλον όταν αυτό είναι στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό show του πλανήτη μαζί με το SuperBowl και το All Star Game του ΝΒΑ.

Στο PPV, στο οποίο στο οποίο ο Mark William Calaway, όπως είναι το κανονικό του όνομα, έχτισε το «The Streak» με τις 21 συνεχόμενες νίκες, έμελλε να δώσει την τελευταία του μάχη κόντρα στον Roman Reigns, την οποία έχασε.

Στη συνέχεια, άφησε το καπέλο, το τζάκετ και τα γάντια του στην μέση του ρινγκ και έφυγε, κάτι που μεταφράζεται ως απόσυρση από την ενεργό δράση. Ωστόσο στο review του επίσημου site του, το WWE αφήνει ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή του.

 

Τελευταία Νέα