Oλυμπιακός - ΝΟ Χίου 20-4

Oλυμπιακός - ΝΟ Χίου 20-4

bet365

Έπειτα από την εμφάνιση κόντρα στον Υδραϊκό, η οποία κόντεψε να του στοιχίσει την πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα πόλο Α1 ανδρών, ο Ολυμπιακός θέλησε να αποκαταστήσει τον πληγωμένο του εγωισμό, ισοπεδώνοντας 20-4 το ΝΟ Χίου, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανταγωνιστικοί από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του ματς, παρότι το είχαν «καθαρίσει» ουσιαστικά από το ημίχρονο έχοντας προβάδισμα 12-1. Με τη νίκη αυτή καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, για μια ακόμη σεζόν με το απόλυτο των νικών (22 στα 22) και θα έχουν το πλεονέκτημα από τη Β' φάση των πλέι οφ μέχρι το φινάλε, καθώς στην πρώτη φάση τους δεν μετέχουν.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται πλέον για το καθοριστικό ευρωπαϊκό του παιχνίδι (5/4) με την ουγγρική Σόλνοκ στον Πειραιά, προκειμένου να διεκδικήσει την απευεθίας πρόκρισή του στους ημιτελικούς του final-6 του Champions league.

Ο ΝΟ Χίου, από την πλευρά του μένει στην 9η θέση στη βαθμολογία (καθώς έχασε ο Πανιώνιος από τον ΠΑΟΚ) και μπαίνει στα πλέι άουτ με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Θα παίξει στην πρώτη φάση των πλέι άουτ με αντίπαλο τον ουραγό ΝΟ Καλαμακίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 20-4

Οκτάλεπτα: 7-1, 5-0, 5-2, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 1, Γεννηδουνιάς 3, Φουντούλης 6, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 3, Γιάνοβιτς 1, Πρέκας 4.

ΝΟ ΧΙΟΥ: Βουκμίροβιτς 1, Γκιουβέτσης 2, Σωτηράκης 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα