Η ΕΟΕ στηρίζει το Let’s do it Greece 2017

Gazzetta team
Η ΕΟΕ στηρίζει το Let’s do it Greece 2017

bet365

Η διοίκηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΕΟΕ στηρίζει τις δράσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’s do it Greece 2017.

Όλοι μαζί θα συμμετάσχουν το Σάββατο 1η Απριλίου στο Λόφο του Αρδηττού, στον καθαρισμό που θα γίνει γύρω από το χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Με την πρωτοβουλία αυτή η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επιδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο και στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις που προάγουν το γενικό καλό.

Στόχος του Let’s do it Greece 2017, είναι οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούν σε ολόκληρη τη χώρα, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης, ξεπερνώντας τον αριθμό ρεκόρ των 100.000 εθελοντών, από 3.000 ομάδες, σε πάνω από 1.000 σημεία δράσης πανελλαδικά.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε το 2012 από νέα παιδιά που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και στόχος είναι να εφαρμοστεί και φέτος με μεγάλη επιτυχία.
Η ΕΟΕ θα είναι το Σάββατο εκεί και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εθελοντική ενέργεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα