ΠΑΟΚ - ΑΝΟ Γλυφάδας 9-9

ΠΑΟΚ - ΑΝΟ Γλυφάδας 9-9

bet365

Η Γλυφάδα απέσπασε ισοπαλία 9-9 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 ανδρών, με τους Θεσσαλονικείς να διατηρούν την 5η θέση της βαθμολογίας ισόβαθμοι, με Παλαίο Φάληρο και Υδραϊκό.

Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Πάνου Βέργου μπαίνει σε περιπέτειες αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αγωνίζεται την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και αν πάρει έστω κι ένα βαθμό πετυχαίνει το στόχο ό,τι κι αν κάνουν οι δύο ανταγωνιστές του Φάληρο και Υδραϊκός. Σε περίπτωση ήττας του, στη διπλή ισοβαθμία με το Φάληρο ευνοείται, ενώ με τον Υδραϊκό υστερεί. Ευνοείται επίσης σε

Ο Φίλιππος Καραμπέτσος γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από τα χειρότερα, απέναντι σε έναν ΑΝΟΓ πολύ φορμαρισμένο, καταφέρνοντας να αποκρούσει δύο πέναλτι και κάνοντας μία σωτήρια επέμβαση στο φινάλε της αναμέτρησης.

Σε ότι αφορά στην ομάδα του Δημήτρη Μάζη περιμένει το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βουλιαγμένη για να δει θα κατοχυρώσει την 3η ή την 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε στον πρώτο οκτάλεπτο με 1-3, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο ημίχρονο σε 6-6.

Στην αρχή της τρίτης περιόδου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ξανά με 7-6, με την Γλυφάδα να απαντά με ένα σερί τριών τερμάτων και κάνει το 7-9.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν στο 1.34 πριν από τη λήξη με τον Τσολακούδη.

ΠΑΟΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-9

Οκτάλεπτα: 1-3, 5-3, 1-1, 2-2.

ΠΑΟΚ: Ζάτοβιτς 2, Προσινικλής Ν. 1, Νικολαΐδης 2, Σάριτς 3, Τσολακούδης 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παπαναστασίου 2, Κατσαούνης 1, Αλβέρτης 1, Σκουμπάκης 2, Γιαννόπουλος 2, Παπασηφάκης 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα