Tην Κυριακή ο 3ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ αγώνας δρόμου

Δήμος Μπουλούκος
Tην Κυριακή ο 3ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ αγώνας δρόμου

bet365

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π., σε συνεργασία με τη Golden Run διοργανώνουν την Κυριακή 2 Απριλίου, τη διεξαγωγή αγώνων δρόμου 5 και 10 χλμ. σε δημόσιο δρόμο καθώς και παιδικού αγώνα δρόμου 1.000 μ. με την ονομασία «3ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ 2017». Tην Πέμπτη κλείνουν οι συμμετοχές.

Η εκδήλωση θα έχει κοινωνικό σκοπό και τα έσοδά της θα διατεθούν στη βοήθεια των απόρων του Δήμου.

Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης και τη συμβολή της στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Ραφήνας

Ώρα προσέλευσης: Έως και μία ώρα πριν τον αγώνα

Το Σάββατο 1/4/2017 και ώρα 18:30-21:30 θα γίνει Pasta Party για όλους στο χώρο του Κολυμβητηρίου. Είσοδος 3 ευρώ με το γεύμα. Το ίδιο βράδυ μπορείτε να παραλάβετε και τα νούμερά σας.

Το πρόγραμμα των αγώνων

08:00πμ Έναρξη προσέλευσης συμμετεχόντων
09:10πμ Ενημέρωση αγωνιζομένων και συμμετεχόντων
09:20πμ Συγκέντρωση συμμετεχόντων στον αγώνα των 10 χλμ. στο χώρο εκκίνησης
09:30πμ Εκκίνηση αγώνα 10 χλμ.
09:40πμ Εκκίνηση παιδικού αγώνα 1000 μ
09:50πμ Ολοκλήρωση παιδικού αγώνα 1000 μ
10:40πμ Συγκέντρωση συμμετεχόντων στον αγώνα των 5 χλμ. στο χώρο εκκίνησης
10.45πμ Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ.
11.00πμ Ολοκλήρωση αγώνα 10 χλμ.
11.50πμ Ολοκλήρωση αγώνα 5 χλμ.
12:30μμ Απονομές
13:00μμ Τέλος εκδήλωσης

Διαδρομή: Και στις 2 αποστάσεις η διαδρομή θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο και οι δρομείς θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Το μήκος των διαδρομών θα είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας.

Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αγωνίσματα – κατηγορίες συμμετεχόντων:

1.000 μ. Αγοριών – Κοριτσιών Δημοτικού (Γεν. 2005 έως και 2010)

1.000 μ. Αγοριών – Κοριτσιών Γυμνασίου (Γεν . 2002 έως και 2004)

10.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. από το έτος 2001 και μεγαλύτεροι/ες)

Ομαδική κατηγορία (Golden Team):

Εκτός από τις ατομικές συμμετοχές, στους δρόμους των 5 και 10 χλμ θα υπάρχει και ομαδική κατάταξη. Έπαθλα θα δοθούν στις 3 πρώτες ομάδες με την προϋπόθεση ότι θα έχουν τερματίσει 6 τουλάχιστον δρομείς από κάθε ομάδα οι οποίοι και θα βαθμολογηθούν. Πρωταθλήτρια ομάδα (Golden Team) θα ανακηρυχθεί εκείνη που θα συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς. Η σειρά της γενικής κατάταξης του κάθε δρομέα θα αντιστοιχεί και στους βαθμούς που θα συγκεντρώνει για την ομάδα του. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα επικρατεί εκείνη η ομάδα της οποίας ο 6ος κατά σειρά δρομέας θα έχει καλύτερη γενική κατάταξη από τον αντίστοιχο 6ο δρομέα της ισοβαθμούσας ομάδας. Η βαθμολογία στην ομαδική κατάταξη θα γίνεται ανεξαρτήτως φύλου και ηλικιακής κατηγορίας.

Στους δρόμους των 5 και 10 χλμ θα εκδοθούν αποτελέσματα ανά ηλικιακή κατηγορία.

Κόστος συμμετοχής: 8,00 ευρώ.

Στον παιδικό αγώνα η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6 – 15 ετών. Όλοι οι τερματίσαντες στον παιδικό αγώνα θα επιβραβευθούν με αναμνηστικό μετάλλιο.

Για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 16 ετών και έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν όλοι να έχουν εξεταστεί προηγουμένως από γιατρό.

Ανώτατο όριο συμμετοχών – Όριο εγγραφών: Στους αγώνες θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 1000 συμμετοχές για τον αγώνα των 5 και 10 χλμ. και 200 συμμετοχές για τον παιδικό αγώνα των 1000 μ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected]

Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν ήδη και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016.

Οι εμπρόθεσμες συμμετοχές για να είναι έγκυρες θα πρέπει να συνοδεύονται με την καταβολή του ποσού των 8,00 ευρώ.

Η καταβολή θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 6461-010002-043 – Δικαιούχος: Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Αραφήν, ή στα γραφεία του Συλλόγου, στο κολυμβητήριο Ραφήνας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.. Το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφεται στο έντυπο κατάθεσης και η απόδειξη πληρωμής θα αποστέλλεται στο e-mail [email protected]. Τα στοιχεία του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφονται ακόμα και όταν γίνεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων.

Προσοχή: Αν δεν κατατεθεί το αντίτιμο συμμετοχής δεν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στον αγώνα.

Παραλαβή αριθμών συμμετοχής: Η διάθεση και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται την παραμονή του αγώνα, 1 Απριλίου 2017, ημέρα Σάββατο από ώρας 10.00 π.μ. έως 22.00 μ.μ από το Κολυμβητήριο Ραφήνας, που θα είναι και ο χώρος εκκίνησης και τερματισμού.

Κατά την παραπάνω ημερομηνία στον ίδιο χώρο και στο restaurant Oasis θα παρατεθεί από τις 18.30 μ.μ. μέχρι 21.00 μ.μ. δείπνο υδατανθράκωσης Pasta Party από (ποιος το παραθέτει? Κόστος?)

Παροχές για τους συμμετέχοντες

  • Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι του αγώνα (T – Shirt).
  • Στα 2 σχολεία του Δήμου Ραφήνας ένα πρωτοβάθμιας κι ένα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε τερματίσαντες μαθητές – αθλητές θα δοθεί αθλητικό υλικό.
  • Στον πρώτο τρείς νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης των δρόμων των 5 και 10 χλμ καθώς και στις 3 νικήτριες ομάδες θα απονεμηθεί κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας και παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα των 5 χλμ σε 45’ και τον αγώνα των 10 χλμ σε 1 ώρα και 40 λεπτά. Σε περίπτωση υπέρβασης του παραπάνω χρονικού ορίου θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 1.000 μ. είναι δωρεάν και ολοκληρώνεται με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στο [email protected] ή την ημέρα του αγώνα ως και μία ώρα πριν την έναρξη υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών (200). Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dopap-rp.gr ή επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο τηλ. 22940 26073 ή στο [email protected]

 

Τελευταία Νέα