Ασταμάτητος ο Φέντερερ! (vid)

Gazzetta team
Ασταμάτητος ο Φέντερερ! (vid)

bet365

O Ρότζερ Φέντερερ νίκησε άνετα (6-3,6-4) τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και προκρίθηκε στους «16» του Miami Open.


Ο 35χρονος έχει παίξει μέχρι στιγμής στο 2017 με επτά φιναλίστ Grand Slam. Τους έχει νικήσει όλους! Tελευταίο... θύμα του ο κατακτητής του Αμερικανικού Όπεν του 2009, Χουάν Μαρτιν Ντελ Πότρο!

Ο άνθρωπος δείχνει να περνάει μια δεύτερη νιότη και όταν ο... Βασιλιάς παίζει όπως πρέπει, απλά δεν έχει αντίπαλο, κάτι που δείχνει συνεχώς, σε κάθε αγώνα, σε κάθε τουρνουά. Το έδειξε και κόντρα στον Χοτάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, τον οποίο και κέρδισε με 2-0 (6-3, 6-4). Επόμενος αντίπαλος του Φέντερερ είναι ο Ισπανός Φαουντίστα Αγούτ, με τον Ελβετό να παραμένει φαβορί, ειδικά αν συνεχίζει να παίζει τόσο καλό τένις όπως παίζει όλο το 2017.

Όπως έπαιξε και απέναντι στον Αργεντίνο, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα. Ο Φέντερερ βρήκε τις λύσεις στο δυνατό σερβίς του αντιπάλου του και έφτασε σε μια ακόμα νίκη, δείχνοντας όπως αναφέραμε και πριν την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα