Επέστρεψε στις νίκες με Γούνα η Σαβόνα, στο πρωτάθλημα

Gazzetta team
Επέστρεψε στις νίκες με Γούνα η Σαβόνα, στο πρωτάθλημα

bet365

Με τον Άλεξ Γούνα και πάλι πρωταγωνιστή, η Σαβόνα επέστρεψε στις νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, μετά από ένα διάστημα που είχε κάνει κοιλιά, στο οπoίο, όμως (στο μεταξύ), είχε καταφέρει να πάρει την 3η θέση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου.

Η Σαβόνα νίκησε στην έδρα της με 8-6 την Τεργέστη, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του καμπιονάτο, με τον Γούνα να πετυχαίνει 2 γκολ και να βοηθάει σημαντικά και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού, όπως στην οργάνωση και στην άμυνα.

Ο Έλληνας διεθνής περιφερειακός συνέχισε το σερί σκοραρίσματος, καθώς έχει βρει δίχτυα σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος και εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ ψηλά στον πίνακα των σκόρερ και συγκεκριμένα στη 2η θέση με 50 γκολ.

Με τη νίκη της αυτή η Σαβόνα παραμένει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου και ευελπιστεί ότι τουλάχιστον θα τη διατηρήσει, προκειμένου να συμμετάσχει στα πλέι οφ, που είναι και ο φετινός πρώτος στόχος της στο πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα