Πετρίδης: «Ήρθαμε για το Κύπελλο!»

Πετρίδης: «Ήρθαμε για το Κύπελλο!»

bet365

Ο Θοδωρής Πετρίδης τόνισε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν ζητούμενο για την ομάδα του.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Σίγουρα θέλαμε να νικήσουμε, όπως ήθελε και ο Πανελλήνιος και του αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως συγχαρητήρια αξίζουν σε ΧΑΝΘ και Φίλιππο, οι οποίοι συνέβαλαν στο να γίνει μία γιορτή του χάντμπολ.

Ήρθαμε για το Κύπελλο, γιατί αλλιώς θα ήταν η μισή χρονιά χαμένη. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό τιμ, στους φυσιοθεραπευτές και στον κόσμο. Συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα, με 3 αγωνιστικές να απομένουν για τα πλέι οφ, με τη μισή χρονιά να είναι επιτυχημένη».

Ο προπονητής του Πανελληνίου, Γιώργος Ζαραβίνας είπε από την πλευρά του: «Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, εύχομαι να μπορέσουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να δυναμώσουμε ως ομάδα, αλλά και τα νέα παιδιά, που δεν έχουν παίξει τέτοια παιχνίδια. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. »

Τέλος ο Μάριο Τζανακάκης, τερματοφύλακας του Πανελληνίου τόνισε: «Κέρδισε το χάντμπολ. Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς, πήγαμε νωθρά στην αρχή, όμως στην συνέχεια βγάλαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, παρά το νεαρό της ηλικίας της πλειοψηφίας των παικτών. Είμαστε η ομάδα με το πιο νεανικό ρόστερ στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς, είχαμε ένα μεγάλο νεκρό διάστημα, με αποτέλεσμα αυτό να λειτουργήσει υπέρ του ΠΑΟΚ, του οποίου η εμπειρία μίλησε.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια. Σε ότι αφορά στην ομάδα μου, ήμασταν αουτσάιντερ, αλλά καταφέραμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μας. Η εμφάνιση μας αποδεικνύει ότι κάτι καλό γίνεται σε αυτήν την ομάδα».

 

Τελευταία Νέα