Ασουμανάκη: «Δουλεύουμε σε ιδανικές συνθήκες»

Gazzetta team
Ασουμανάκη: «Δουλεύουμε σε ιδανικές συνθήκες»

bet365

Τη σκληρή προετοιμασία κάτω από ιδανικές συνθήκες συνεχίζουν για δεύτερη εβδομάδα στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής το δίδυμο των 4ων Ολυμπιονικών του διπλού σκιφ Κατερίνα Νικολαΐδου και Σοφία Ασουμανάκη.

«Προπονούμαστε καθημερινά 6 ώρες πρωί κι απόγευμα. Τις πρώτες μέρες δυσκολευτήκαμε πολύ να προσαρμοστούμε λόγω του πολύ ζεστού καιρού αφού στην Ελλάδα οι θερμοκρασίες αυτή την περίοδο ήταν εντελώς διαφορετικές.

Προσαρμόστηκε το σώμα μας σχετικά γρήγορα » λέει η Σοφία Ασουμανάκη και συμπληρώνει «Η προπόνηση περιλαμβάνει περισσότερες ώρες στη βάρκα όπου δουλεύουμε το τεχνικό κομμάτι αλλά και τη φυσική κατάσταση κάτι που είναι αρκετά δύσκολο γιατί εδώ το υψόμετρο είναι πολύ περισσότερο από την Ελλάδα αφού φτάνει τα 1300μ.».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για τις συνθήκες που συνάντησαν οι κοπέλες μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Τόλη Παλαιοπάνο. «Η διαμονή σε αυτό το προπονητικό κέντρο είναι ότι καλύτερο για ένα αθλητή από οποιοδήποτε σπορ.

Παρέχει οτιδήποτε χρειαζόμαστε για την προετοιμασία μας . Πολύ καλό φαγητό, χώροι χαλάρωσης και αποθεραπείας , το γυμναστήριο είναι προσαρμοσμένο στα περισσότερα αθλήματα δεν υπάρχουν ελλείψεις, φυσικά είναι πολύ καθαρά και το προσωπικό είναι έτοιμο να μας εξυπηρετήσει σε ότι χρειαστούμε».

Και ο στίβος όμως είναι εξαιρετικός για το ελληνικό πλήρωμα όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί από ένα τοπικό κλαμπ που παρέχει την φιλοξενία στα δύο κορίτσια και τον προπονητή τους.

Η Ελληνική ομάδα επιστρέφει στη βάση της την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου.

 

Τελευταία Νέα