Ήττα σοκ για τον Μάρεϊ

Ήττα σοκ για τον Μάρεϊ

bet365

Ο Βάσεκ Ποσπισίλ έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον Άντι Μάρεϊ στο δεύτερο γύρο του BNP Paribas, στο Ίντιαν Γουέλς.

Ο Καναδός, Νο 129 στον κόσμο, επικράτησε 6-4, 7-6 (5) του κορυφαίου στην παγκόσμια κατάταξη, φτάνοντας στην σημαντικότερη νίκη της καριέρας του.

Ο Μάρεϊ δεν παρέλειψε να επισημάνει την αξία του αντιπάλου λέγοντας: «Ηταν πολύ επιθετικός και έβγαλε μερικά φανταστικά χτυπήματα. Οπότε μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Τα σερβίς του ήταν φανταστικά. Είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που μπορεί να σου εξασφαλίσει επιτυχίες.

Προφανώς σε αυτές τις συνθήκες και σε αυτές τις επιφάνειες είναι ευκολότερο να πετύχει, αλλά δεν έχει σημασία. Αν το κάνεις άψογα, μπορεί να είναι αποτελεσματικό ακόμα και στο κορυφαίο επίπεδο».

Από την πλευρά του ο νικητής της αναμέτρησης είπε: «Αν διάλεγα μερικές υπέροχες στιγμές από την καριέρα μου, αυτή σίγουρα θα ήταν μέσα σε αυτές. Το να κερδίζω το Νο. 1 του κόσμου, έναν παίκτη σαν τον Άντι, με όλα όσα έχει πετύχει, είναι απλά εκπληκτικό».

Αντίπαλος του Ποσπισίλ στον τρίτο γύρο θα είναι ο Ντούσαν Λάγιοβιτς, ο οποίος απέκλεισε τον Φελιθιάνο Λόπεθ με 6-2, 4-6, 7-6 (2).

 

Τελευταία Νέα