Mε Σπόρτινγκ στους «8» ο Δούκας

Gazzetta team
Mε Σπόρτινγκ στους «8» ο Δούκας

bet365

Κόντρα στους Πορτογάλους η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ.

Πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών. Ο Δούκας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ με το πρώτο ματς να διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου και ο επαναληπτικός στη Λισαβόνα το διάστημα 1-2 Απριλίου.

Αν η ελληνική ομάδα προκριθεί τότε θα παίξει στα ημιτελικά με τον νικητή από το ζευγάρι Χάρι Απ (Ολλανδία)- Σάλα (Σλοβακία).

Τα άλλα δύο ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι: Σλόγκα Ποζέτζα (Σερβία)- Βάλουρ (Ισλανδία), Ποτάισα Τούρντα (Ρουμανία)- Ντουντελάντζ (Λουξεμβούργο).

Η Σπόρτινγκ έχει κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο, το Τσάλεντζ Καπ το 2010, ενώ στην Πορτογαλία έχει πανηγυρίσει 17 πρωταθλήματα, 15 κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ.

Στο φετινό πρωτάθλημα της χώρας είναι στην 2η θέση με 66 βαθμούς (21 νίκες- 3 ήττες), πίσω από την αήττητη Πόρτο (72 βαθμοί, 24 νίκες) και μπροστά από την Μπενφίκα (60 βαθμοί, 18 νίκες- 6 ήττες).

Ο διεθνής εξτρέμ του Δούκα Δημήτρης Τζηράς σχολίασε: «Αντικειμενικά ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα μπορούσαμε να έχουμε. Έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως οι Ονέτο, Νίκσεβιτς, Ρουέσγκα με παραστάσεις από αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Αυτά τα ματς είναι πρόκληση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ότι προκύψει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα