Kρανάκης: «Πήραμε ιστορική πρόκριση!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Kρανάκης: «Πήραμε ιστορική πρόκριση!»

bet365

Έχοντας πάρει μία βαθιά ανάσα έπειτα από ένα πιεστικό διήμερο, ο Γιώργος Κρανάκης μίλησε στο gazzetta.gr πλημμυρισμένος με τη γλυκιά μέθη της πρόκρισης του Δούκα στους «8» του Challenge Cup, για πρώτη φορά στην 35ετή ιστορία του.

Ο πιο επιτυχημένος Έλληνας προπονητής, με 8 πρωταθλήματα και 5 πρωταθλήματα (εκ των οποίων 5 νταμπλ) σημείωσε: «Ο Δούκας έφτασε σε μία ιστορική πρόκριση για πρώτη φορά στα 35 χρόνια ιστορία του. Συγκινημένος ήρθε και μας μίλησε ο Κωστής Δούκας (σ.σ.: νυν πρόεδρος του συλλόγου και γιος του Ιωάννη, ιδρυτή του ΑΣΕ Δούκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Φλεβάρη) και αφιερώσαμε τη νίκη, στον πατέρα του και τον Γιώργο Τσούμη (σ.σ.: ενός εκ των ιδρυτών του Δούκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή προ ημερών).

Ήταν δύο παιχνίδια δύσκολα, αφού η τουρκική ομάδα αποτελείται από 9 ξένους παίκτες. Δίκαια κερδίσαμε, ήμασταν καλύτεροι και δείξαμε χαρακτήρα, ωριμότητα και πάθος.

Τα παιδιά ήξεραν ότι αυτή η ομάδα είναι στα μέτρα μας και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν ό,τι καλύτερο.

Η συνέχεια αναμένεται να είναι πολύ πιο δύσκολη. Τα επόμενα ματς θα είναι σε ένα μήνα (25-26 Μαρτίου) και στην συνέχεια στις 1-2 Ιουνίου. Έως τότε εμείς βρίσκουμε στο δρόμο μας ΙΕΚ Ξυνη, ΑΕΚ και Σεριφάτο, παιχνίδια πολύ απαιτητικά, ενόσω θα πρέπει να διαχειριστούμε και τη κούραση των ταξιδιών στο εξωτερικό».

Ο έμπειρος προπονητής, επί θητείας του οποίου Πανελλήνιος (2002-2003), Αθηναϊκός (2005-2006) και Δούκας (2008-2009) έχουν αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League, έκανε σαρακοστιανό δωράκι στους παίκτες του, δίνοντας τους ρεπό για την Καθαρά Δευτέρα: «Ε, νομίζω ότι αξίζουν μία ημέρα παραπάνω ξεκούραση!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα