Δούκας - Τάσοβα 34-30

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Δούκας - Τάσοβα 34-30

bet365

Ο Δούκας νίκησε για δεύτερη φορά την τουρκική Τάσοβα με 34-30 και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Ιστορική νίκη πέτυχε ο Δούκας, ο οποίος είχε επικρατήσει 32-28 στο πρώτο ματς και προκρίθηκε στους «8» του Challenge Cup.

Είναι η πρώτη φορά στην 38χρονη ιστορία της ομάδας που καταφέρνει να προκριθεί στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η Τάσοβα έχει εξαιρετικές μονάδες, αλλά εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα. Η Ευρώπη πιστεύω δεν θα μας κουράσει, αλλά θα μας δώσει ρυθμό και ενέργεια στην συνέχεια και του πρωταθλήματος», σχολίασε ο αριστερός εξτρέμ Στάθης Ζαμπούνης.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μυλωνάς επεσήμανε: «Είχαμε διαφορά 4 γκολ από χθες. Θέλαμε να τρέξουμε και να πετύχουμε εύκολα γκολ. Ελέγχαμε το παιχνίδι, πήραμε διαφορά και στο τέλος ήρθε άξια η πρόκριση. Η Ευρώπη είναι κίνητρο για όλους, μακάρι να συνεχίσουμε στον θεσμό».

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΤΑΣΟΒΑ 34-30 (16-11 ημχ.)
ΑΣΕΔ
(Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μωραΐτης 4, Τόμπρος, Τζηράς 9, Ζαμπούνης 7, Μανουσέλης, Μπραουδάκης, Αποστολίδης 1, Μπάρμπας, Ντούνης 1, Μπάγιος, Ζιβούλοβιτς, Νταρσουλάντ 1, Αραπακόπουλος 4, Μυλωνάς 7.
ΤΑΣΟΒΑ (Μοχάμεντ Μπακίρ): Σκρόμπανετς, Τζούριτς 3, Μπαλάς 5, Μπόζκουρτ 3, Τουφεξιντέρε 3, Γιουζαμπένκο, Κλιάιτς, Τσαλισκάν, Μπιεγκάλ 5, Καράνοβιτς 8, Σαπούν, Κανμπέρογλου, Τσέλικ 3, Ταιφούρ.
Διαιτητές: Γιόβιτς- Αρναούτοβιτς (Βοσνία), Παρατηρητής: Κόχεν (Ισραήλ): Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 4/4-3/4

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα