Στη Βουδαπέστη για το «διπλό»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στη Βουδαπέστη για το «διπλό»

bet365

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται η ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία αύριο (18/02) θα αντιμετωπίσει την Όρβοσι Βουδαπέστης (19:00, Νovasports 5HD) για την 6η αγωνιστική του Α' ομίλου του Champions League.

Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να διατηρήσουν το αήττητο και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας του Α' Ομίλου (ισοβαθμούν με την Σόλνοκ με 13 βαθμούς).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μετρά μέχρι στιγμής 4 νίκες και μία ισοπαλία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, στην έδρα της Σόλνοκ (5-5).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας LEN: «Θα αναμετρηθούμε με την O.S.C. για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες και μπορώ να πω και πάλι ότι κι αυτό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και των δύο ομάδων στον όμιλο και την θέση που θα κατακτήσουν. Σίγουρα πλέον γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πιο καλά και σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο. Η O.S.C. είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και από την άλλη σαν Ολυμπιακός παίζουμε για τη νίκη παντού και ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Aπό την πλευρά του ο έμπειρος περιφερειακός, Μανώλης Μυλωνάκης τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και γνωρίζουμε τις αντιξοότητες που μας περιμένουν. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι όπως έχουμε κάνε μέχρι τώρα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Αγωνιζόμαστε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια δυνατή ομάδα αλλά αν παρουσιαστούμε όπως ξέρουμε όλα θα κυλήσουν ομαλά. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό αλλά όπως είναι έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία η συγκεκριμένη είναι καθοριστική και σε περίπτωση νίκης θα έχουμε κάνει ένα καθοριστικό βήμα όχι μόνο για το Final Six αλλά ενδεχομένως και για την 1ηθέση του ομίλου».

 

Τελευταία Νέα