Δεν κινδυνεύει ο Χάκετ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Δεν κινδυνεύει ο Χάκετ

bet365

Εκτός κινδύνου είναι ο Γκραντ Χάκετ. Ο Αυστραλός Ολυμπιονίκης είχε συλληφθεί από την αστυνομία χθες (15/02) έπειτα από καταγγελία της οικογένειας του, όμως αργότερα αφέθηκε ελεύθερος και εξαφανίστηκε.

Ο πατέρας του 36χρονου κολυμβητή, Νέβιλ, ενημέρωσε ότι ο γιος του επικοινώνησε με την αστυνομία και διαβεβαίωσε ότι είναι καλά, ενώ δικαιολόγησε την εξαφάνιση του λέγοντας ότι επιθυμούσε να απομονωθεί, μετά απ' όσα συνέβησαν την προηγούμενη ημέρα.

Ο Χάκετ συνελήφθη από τις αρχές, μετά από κλήση που έκανε ο πατέρας του, βλέποντας το γιο του να βρίσκεται εκτός εαυτού (αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ).

Σκοπός του Νέβιλ Χάκετ ήταν να οδηγηθεί ο δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης σε κλινική αποτοξίνωσης, ωστόσο αυτό δεν συνέβη με τον σπουδαίο αθλητή να μην δίνει σημεία ζωής με το που αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία. «Ο Γκραντ έχει προβλήματα και αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία, γιατί ήταν εκτός ελέγχου και φοβόμουν μην γίνει κάτι κακό. Τώρα όμως αγνοείται και όλοι μας φοβόμαστε για την κατάσταση του. Ο Γκραντ χρειάζεται βοήθεια», είχε δηλώσει ο Χάκετ ο πρεσβύτερος.

 

Τελευταία Νέα