Συνελήφθη ο Γκραντ Χάκετ

Gazzetta team
Συνελήφθη ο Γκραντ Χάκετ

bet365

Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης των 1500 μέτρων ελεύθερο στην κολύμβηση, Γκραντ Χάκετ, συνελήφθη από την αστυνομία και κρατείται στην Γκολντ Κοστ, μετά από επεισόδιο στο σπίτι των γονιών του.

Ο 36χρονος διάσημος Αυστραλός αθλητής αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και ο πατέρας του ήταν αυτός που ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας, η οποία τον συνέλαβε και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας θα οδηγηθεί σε κλινική για να υποβληθεί σε θεραπεία.


«Ο Γκραντ έχει προβλήματα και αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία, γιατί ήταν εκτός ελέγχου και φοβόμουν μην γίνει κάτι κακό», δήλωσε ο πατέρας του, Νέβιλ Χάκετ. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης των 1.500μ. στο Σίδνεϊ και την Αθήνα αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2008, αφού έχασε τον Ολυμπιακό τίτλο από τον Τυνήσιο Ουσάμα Μελούλι, νικητή του αγωνίσματος το 2008 στο Πεκίνο, όπου ο ίδιος κατετάγη δεύτερος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μετά από περίπου έξι χρόνια αποχής, ο Χάκετ επέστρεψε στα τέλη του 2014 στις πισίνες και μάλιστα αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν, με την ομάδα 4Χ200μ. ελεύθερο. Μεγάλος του στόχος ήταν να προκριθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όμως ένα πρόβλημα υγείας (βρογχίτιδα) τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός προπονήσεων και εξαφάνισε τις ελπίδες του.

 

Τελευταία Νέα