Μαζί Κοκκαλάνης - Κακλαμανάκης!

Δήμος Μπουλούκος
Μαζί Κοκκαλάνης - Κακλαμανάκης!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει την είδηση της χρονιάς στο χώρο της ιστιοπλοϊας που είναι η συνεργασία του Ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη με τον Βύρωνα Κοκκαλάνη!

Είναι οι δύο κορυφαίοι αθλητές στην ιστορία της ελληνικής ιστιοσανίδας. Ο Νίκος Κακλαμανάκης με δύο Ολυμπιακά μετάλλια (χρυσό στην Ατλάντα το 1996 και ασημένιο στην Αθήνα το 2004) και ο Βύρων Κοκκαλάνης, 5ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το περασμένο καλοκαίρι!

Οι δύο αυτοί σπουδαίοι Ελληνες αθλητές - όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr - αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για το καλό του Κοκκαλάνη που πλέον θέλει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου. Ο Κοκκαλάνης έφτασε κοντά στην πηγή στο Ρίο, αλλά νερό δεν ήπιε και πλέον με τη συνεργασία με τον σπουδαίο Νίκο Κακλαμανάκη, ελπίζει να προσθέσει εκείνο το κομμάτι που λείπει από το παζλ για να φτάσει στην Ολυμπιακή κορυφή.

Η συνεργασία τους έχει στόχο τη συμμετοχή και τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, αλλά θα χτίζεται μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, με το Νίκο Κακλαμανάκη με τις πολυάριθμες επιτυχίες να προσφέρει στο νεότερο του Βύρωνα, τις πολύτιμες εμπειρίες και τη γνώση που χρειάζεται για να γίνει ακόμα καλύτερος.

Είναι σίγουρο ότι αυτή η συνεργασία θα προσφέρει πολλά και στη χώρα, με μετάλλια που θα φέρει ο Βύρωνας Κοκκαλάνης!

 

Τελευταία Νέα