ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΕ Πατρών 7-12

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΕ Πατρών 7-12

bet365

Συνεχίστηκε το μομέντουμ της ΝΕ Πατρών, η οποία μετά τη νίκη επί του Εθνικού έκαμψε τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 12-7 στον Β' γύρο του Ομίλου της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, οι αγώνες του οποίου γίνονται στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός».

Με τη νίκη αυτή η ΝΕ Πατρών σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί ακόμα και την προνομιούχο 2η, στην τελευταία αγωνιστική την Κυριακή (12/2) το μεσημέρι.

Το ματς ήταν ντέρμπι και πήγαινε γκολ γκολ στα πρώτο μισό του. Στο 5.11 πριν από τη λήξη της β' περιόδου και ενώ το σκορ ήταν 3-2 υπέρ του ΑΝΟΓ, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση η Μαμόγλου του ΑΝΟ Γλυφάδας για βιαιοπραγία , καθώς χτύπησε τη Μπιτσάκου (σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα).

Έτσι η ΝΕΠ έπαιξε για 4 λεπτά με παραπάνω παίκτρια και στο διάστημα αυτό η ομάδα της Πάτρας πέτυχε ένα γκολ και ισοφάρισε σε 3-3, σκορ με ο οποίο έληξε και η β΄περίοδος. Στο 1.53 πριν από τη λήξη της β’ περιόδου, εξάλλου, αποβλήθηκε ο προπονητής της Γλυφάδας Σαλάχας για έντονη διαμαρτυρία. Στο τρίτο και το τέταρτο οκτάλεπτο η ΝΕΠ ήταν κυρίαρχη και έφτασε στη μεγάλη νίκη με το τελικό 12-7.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 7-12

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-1, 2-5, 2-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ελληνιάδη 2, Λούδη 1, Γρηγορόπουλου 1, Κόλια 2, Παπαναστασίου Δ. 1.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ: Τσιμάρα 3, Μανέτα Σ. 5, Μπαλάτσα Ν. 2, Κουτέλη 1, Λυκοθανάση 1.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα