Παλαιό Φάληρο - Εθνικός 10-8

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παλαιό Φάληρο - Εθνικός 10-8

bet365

Σπουδαία εμφάνιση έκανε το Φάληρο επί του Εθνικού, στο ματς της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Μαμούρη επιβλήθηκε 10-8 των φιλοξενούμενων και πέρασε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Φαλήρου, με αυτή τη νίκη, ανέβηκε και πάλι στην 6η θέση της βαθμολογίας, καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία με τον Υδραϊκό.

Οι Φαληριώτες μπήκαν δυνατά παίρνοντας προβάδισμα 2-1 πρώτο οκτάλεπτο και 6-3 στο ημίχρονο.Ο Εθνικός κατάφερε να μειώσει στο τρίτο οκτάλεπτο σε 8-6, όμως το Φάληρο με εξαιρετικές άμυνες κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία και -σύμφωνα με το φύλλο αγώνα-: «Στο 4.13 πριν από τη λήξη της δ' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα o βοηθός προπονητή του Εθνικού Δασκαλόπουλος επειδή απευθύνθηκε στους διαιτητές διαμαρτυρόμενος και τους είπε: «το καθαρίσατε το παιχνίδι». Και στο 0.55 πριν από τη λήξη της δ' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο παίκτης με το Νο 12 του Εθνικού Τσαγκάρης γιατί, διαμαρτυρόμενος σε απόφαση των διαιτητών, είπε: «γ.. το σπίτι σου»».

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-8

Οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 2-3, 2-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Γαρδίκας 2, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 2, Τσαχιλιδης 1, Τρούλος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Κάκαρης 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Τζώρτζης 2, Κόχειλας Ν. 1, Σιώνης 1, Παπαδόγκωνας 2, Χονδροκούκης 2.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα