Πανιώνιος - ΑΝΟ Γλυφάδας 2-8

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πανιώνιος - ΑΝΟ Γλυφάδας 2-8

bet365

Μπορεί να ξεκίνησε υποτονικά ο ΑΝΟ Γλυφάδας όμως, όταν ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος συνέτριψε τον Πανιώνιο, κατακτώντας την νίκη με 8-2 εκτός έδρας, στο ματς της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δημήτρη Μάζη διατηρείται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών.


Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Πανιώνιο προηγήθηκε με 1-0, όμως με ένα σερί 3-0 ο ΑΝΟ Γλυφάδας βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ο Χρήστος Κουτσιαλής με πολύ ωραίο σουτ μείωσε σε 3-2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο ΑΝΟΓ εμφανίστηκε με ...άγριες διαθέσεις, με ένα σερί 4-0 στο τρίτο οκτάλεπτο με κάποια εύκολα γκολ στην κόντρα, ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη. Στην τελευταία περίοδο οι ομάδες κατέβασαν ρυθμούς με αποτέλεσμα να σημειωθεί μόλις ένα γκολ από τον Παπούκα, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 8-2 για την ομάδα της Γλυφάδας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2-8
Τα οκτάλεπτα:
1-1, 1-2, 0-4, 0-1
Πανιώνιος: Καρακάσης 1, Κουτσιαλής 1,

ΑΝΟ Γλυφάδας: Τζελάτης 1, Φωτόπουλος 1, Παπαναστασίου 1, Παπούκας 1, Αλεξίου 1, Σκουμπάκης 1. Γιαννόπουλος 2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα